Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
филма Дзифт-сваляне
Collapse
X
-
-
Стренен е филма,но на мен ми хареса.Хареса ми иманно защото е различен,защото няма хепи едн,защото не е типичния муден бг филм дето накрая завършва с поука...Но най ми хареса репликата-"другарю с Вас е извършено убийство" Черно белия формат мисля че е избран само и единствено заради външните сцени.Просто София няма много общо с това е което е била 49’.Да не говорим,че имаше кадри и на партийния дом с петолъчка и на мавзолея,дето ако бяха в цвят мноого трудно щяха да бъдат убедителни.Е имаше и неща дето не бяха пипнати,ама трудно е все пак да се върнеш 50 години назад.Примерно осветлението в затвора беше луминисцентно, возеха го ако не се лъжа с чайка,канала в Коньовица не е бил тогава с бетонно легло и тн...
Коментар
-
Аз също съм съм от феновете на Дзифт. Историята в самия филм за мен лично беше на втора линия, акцентираше се на странични случки и реплики от едно време (случката за Лом не е измислица или поне не напълно...), в което според мен точно се крие чара на този филм. SHB, поука на края на филма нямаше, но имаше в началото... Колкото по-големи са лайната, толкова по-малка е щетата... моралната де :D
Коментар
-
Orcinus
Tornado написа:След като го няма в замунда вече то тогава защо Флашгет продължава ъплоуда му от моя комп.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар