След като го няма в замунда вече то тогава защо Флашгет продължава ъплоуда му от моя комп.
Ники, програмата не го тегли от Арена и/или Замунда - веднъж получила направление, адресите в програмата вече са запаметени и ти реално го теглиш от компютрите на другите хора - така работи торента всъщност Арена и Замунда само ти дават адреса на другите потребители, които имат филма на компютъра си Надявам се ме разбра!
Ако някой очаква да гледа нещо от типа Алиенъ въсъ Предаторъ, със сигурност Дзифт е последният филм, който ще му хареса Филмът може да е странен, черно-бял и т.н., но съвсем не е боза :P Това е първият и единствен свестен български филм от 20 години насам.
Стренен е филма,но на мен ми хареса.Хареса ми иманно защото е различен,защото няма хепи едн,защото не е типичния муден бг филм дето накрая завършва с поука...Но най ми хареса репликата-"другарю с Вас е извършено убийство" Черно белия формат мисля че е избран само и единствено заради външните сцени.Просто София няма много общо с това е което е била 49’.Да не говорим,че имаше кадри и на партийния дом с петолъчка и на мавзолея,дето ако бяха в цвят мноого трудно щяха да бъдат убедителни.Е имаше и неща дето не бяха пипнати,ама трудно е все пак да се върнеш 50 години назад.Примерно осветлението в затвора беше луминисцентно, возеха го ако не се лъжа с чайка,канала в Коньовица не е бил тогава с бетонно легло и тн...
Аз също съм съм от феновете на Дзифт. Историята в самия филм за мен лично беше на втора линия, акцентираше се на странични случки и реплики от едно време (случката за Лом не е измислица или поне не напълно...), в което според мен точно се крие чара на този филм. SHB, поука на края на филма нямаше, но имаше в началото... Колкото по-големи са лайната, толкова по-малка е щетата... моралната де :D
След като го няма в замунда вече то тогава защо Флашгет продължава ъплоуда му от моя комп.
Защото все още има хора, които го дърпат явно. От теб и от други сийдъри То имаше моменти, когато арената изобщо я нямаше, но всички сийдвани торенти си вървяха перфект.
Коментар