Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

филма Дзифт-сваляне

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Tornado написа:
    След като го няма в замунда вече то тогава защо Флашгет продължава ъплоуда му от моя комп.
    Ники, програмата не го тегли от Арена и/или Замунда - веднъж получила направление, адресите в програмата вече са запаметени и ти реално го теглиш от компютрите на другите хора - така работи торента всъщност Арена и Замунда само ти дават адреса на другите потребители, които имат филма на компютъра си Надявам се ме разбра!

    Коментар


      #17
      Ако някой очаква да гледа нещо от типа Алиенъ въсъ Предаторъ, със сигурност Дзифт е последният филм, който ще му хареса Филмът може да е странен, черно-бял и т.н., но съвсем не е боза :P Това е първият и единствен свестен български филм от 20 години насам.
      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

      Коментар


        #18
        гледaйте този!http://vbox7.com/play:6504a0ca

        Коментар


          #19
          Стренен е филма,но на мен ми хареса.Хареса ми иманно защото е различен,защото няма хепи едн,защото не е типичния муден бг филм дето накрая завършва с поука...Но най ми хареса репликата-"другарю с Вас е извършено убийство" Черно белия формат мисля че е избран само и единствено заради външните сцени.Просто София няма много общо с това е което е била 49’.Да не говорим,че имаше кадри и на партийния дом с петолъчка и на мавзолея,дето ако бяха в цвят мноого трудно щяха да бъдат убедителни.Е имаше и неща дето не бяха пипнати,ама трудно е все пак да се върнеш 50 години назад.Примерно осветлението в затвора беше луминисцентно, возеха го ако не се лъжа с чайка,канала в Коньовица не е бил тогава с бетонно легло и тн...

          Коментар


            #20
            Аз също съм съм от феновете на Дзифт. Историята в самия филм за мен лично беше на втора линия, акцентираше се на странични случки и реплики от едно време (случката за Лом не е измислица или поне не напълно...), в което според мен точно се крие чара на този филм. SHB, поука на края на филма нямаше, но имаше в началото... Колкото по-големи са лайната, толкова по-малка е щетата... моралната де :D

            Fiat Bravo T-Jet 120

            Коментар


              #21
              Tornado написа:
              След като го няма в замунда вече то тогава защо Флашгет продължава ъплоуда му от моя комп.
              Защото все още има хора, които го дърпат явно. От теб и от други сийдъри То имаше моменти, когато арената изобщо я нямаше, но всички сийдвани торенти си вървяха перфект.

              Коментар


                #22
                Филма е тъп.Иначе го има в замунда и са го написали така: ZIFT

                Коментар

                Working...
                X