kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предсказанията на Ванга
Collapse
X
-
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
_жоро_ написа:3005 - Война на Марс.3006-Концерт на Лили Иванова с надслов "Спрете войната на Марс"Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
charlie написа:kiro_of_the_day написа:charlie написа:immortal - на венера достаотдавна е имало непилотирани полети и спускаемите апарати са оцелявали сравнително дълго, имайки предвит тогавашното технологично ниво, та категоричното "никога" ми се вижда малко пресилено...
Коментар
-
charlie написа:immortal - на венера достаотдавна е имало непилотирани полети и спускаемите апарати са оцелявали сравнително дълго, имайки предвит тогавашното технологично ниво, та категоричното "никога" ми се вижда малко пресилено...jenshen - не знам какво се разбира под "изкуствени слънца", но на земята, а и навсякъде има достатъчно енергия за каквото и да е. всъщност всичко което си мислиш че е материя, де факто е енергия, и то огромна! така че м’триял имаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар