Колеги,напоследък много често попадам на подобна информация http://www.rusenews.eu/news,1,13292.htm Навсякъде е едно и също,просто написано по различен начин,имаше и снимки от някаква книга,от където са преписани предсказанията.Вие какво мислите за тези неща?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предсказанията на Ванга
Collapse
X
-
Абсолютни глупости!2008ма мина, но не помня да е имало атентати срещу 4-ма държавни глави.Друго - пилотируеми полети до Венера НИКОГА не може да има, поради изключително високото атмосферно налягане на повърхността й. Нищо нормално не може да й устои. На всичко отгоре дъждовете там са от киселина - което атмосферата не смачква, бива разядено от киселината...Поредната глупост, според мен.И последно, убеден съм, че баба Ванга НИКОГА не е правила такива предсказания.
-
Immortal написа:Абсолютни глупости!2008ма мина, но не помня да е имало атентати срещу 4-ма държавни глави.Друго - пилотируеми полети до Венера НИКОГА не може да има, поради изключително високото атмосферно налягане на повърхността й. Нищо нормално не може да й устои. На всичко отгоре дъждовете там са от киселина - което атмосферата не смачква, бива разядено от киселината...Поредната глупост, според мен.И последно, убеден съм, че баба Ванга НИКОГА не е правила такива предсказания.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Сблъскват се две от изкуствените слънца? Че от какво ще са те бе джанъм? На Земята толкоз ресурс да захраним едно слънце нямаме, камо ли 2... пффф, тоя дето я е писал е смукал от гъзот си и е секнал на сиво-черен лист хартия. После квото е успял да прочете - го е списал за РИА Новости.А в САЩ няква роди 8 бебета, като свиня..., ай туй жените акъл нямат - майката природа им е дала само 2 цици, а те по 8...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
2011 - В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.2014 - Повечето хора по планетата ще страдат от рак на кожата и други кожни заболявания. ( това навярно е заради ядрената война )2016 - Европа ще остане почти безлюдна ( бре, сериозно, е то не беше ли измряло всичко в северното полукълбо през 2011 г. )2018 - Новия световен лидер е Китай. ( хм, абе Китай не беше ли и той на север от екватора ) Експлоатираните държави се превръщат в експлоататори. ( бре, гледай ти, това ще да са някакви икономически чудеса, за няколко години от едва кретащи държави се превръщат в икономически и военни гиганти и това всичкото след ядрена война )Този, който го е писал това, явно наистина е голям безумец.
Коментар
-
immortal - на венера достаотдавна е имало непилотирани полети и спускаемите апарати са оцелявали сравнително дълго, имайки предвит тогавашното технологично ниво, та категоричното "никога" ми се вижда малко пресилено...jenshen - не знам какво се разбира под "изкуствени слънца", но на земята, а и навсякъде има достатъчно енергия за каквото и да е. всъщност всичко което си мислиш че е материя, де факто е енергия, и то огромна! така че м’триял има"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
3005 - Война на Марс.3006-Концерт на Лили Иванова с надслов "Спрете войната на Марс"Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
charlie написа:immortal - на венера достаотдавна е имало непилотирани полети и спускаемите апарати са оцелявали сравнително дълго, имайки предвит тогавашното технологично ниво, та категоричното "никога" ми се вижда малко пресилено...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар