Колеги, ще бъда много благодарен, ако някой от вас знае от къде много да закупя лекарството Прегнил.Няма за момента внос, но е възможно да има някакво количество в аптечната мрежа, обаче къде???Ако някой може да окаже съпорт да пише.П.С. Казаха ми да търся около клиники, центрове за репродуктивно здраве/клиники за инвитро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся лекарството Прегнил(Pregnyl)
Collapse
X
-
Добри, имам личен приятел много добър фармацевт. Консултирах се с него, каза че е паднало от регистрация ако имаш някой познат в Румъния да потърси там. Ако имаше някаква възможност щеше да ми го намери..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
-
Re: Търся лекарството Прегнил(Pregnyl)
doofiat написа:Колеги, ще бъда много благодарен, ако някой от вас знае от къде много да закупя лекарството Прегнил.Няма за момента внос, но е възможно да има някакво количество в аптечната мрежа, обаче къде???Ако някой може да окаже съпорт да пише.П.С. Казаха ми да търся около клиники, центрове за репродуктивно здраве/клиники за инвитро.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
doofiat написа:Става дума за едно 3-годишно момченце, на което са му го предписали.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ogi28b написа:Малко извън темата, но как предписват лекарство, което е отпаднало, за лечение и то на дете??? Малумни хора може би ?
Коментар
-
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=323663.0 Явно това лекарство го няма никъде след като хората са принудени да си го доставят от Гърция и Турция.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Re: Търся лекарството Прегнил(Pregnyl)
doofiat написа:Колеги, ще бъда много благодарен, ако някой от вас знае от къде много да закупя лекарството Прегнил.Няма за момента внос, но е възможно да има някакво количество в аптечната мрежа, обаче къде???Ако някой може да окаже съпорт да пише.П.С. Казаха ми да търся около клиники, центрове за репродуктивно здраве/клиники за инвитро.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар