Късмет! И кажи как е минала колата диагностиката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за Браво JTD
Collapse
X
-
Най накрая минах през всички процедури ...На диагностиката ми казаха че двигателя е добре. Имало някакви грешки но колата от доста време не стъпвала в сервиз с такава диагностика. Както и предполагах километрите се оказаха повече - почти 190 000 - двойно на тези от таблото За 5те си години (регистрирана е в края на 2000г.) е изминавала по 38 000 годишно. Иначе всички коли на горубляне са около 100 000 Останалите агрегати също са в добро състояние.Ето как изглежда в момента
Коментар
-
Ниска изглежда на снимката щото поляната нарочена за паркинг е малко разорана Ако е хубаво времето събота и неделя ще направя снимки на равно.На мен ми се струва че е вдигната малко отзад и затова отпред изглежда ниска.Аз имам и едно Поло което е горе долу същата височина и вече свикнах да не се катеря по високи тротоари.
Коментар
-
Nino написа:Супер е количката.. много безаварийни километри ти пожелавам.Аме е много ниска веее!! Трябва да внимаваш доста.Навремето с моята Брава много зор виждах с тез пусти бордюри.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
ilkor написа:Я да питам нещо ...Имам много досаден проблем със седалката. С лоста мога да я движа във вертикална посока и да я фиксирам.Обаче след известно време особено ако мина през няколко дупки тя пада най долу и трябва пак да я вдигам.Това често срещан проблем ли е и лесно си се отстранява ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар