Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за Браво JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за Браво JTD

Дайте съвет как според вас е цената 8100лв за Браво 1.9 JTD на 90 000 километра от 2000г.Вероятно километрите са занижени но според продавача състоянието е перфектно.

Струвами се добре.. т.е на базата, че е JTD, че е от 2000-ната година... а дали е в добро състояние това е съвсем друг въпрос.. От друга страна.. 105 коня не са зле прилична динамика Всъщност сигурен ли си, че търсиш спортен автомобил с дизел?
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Re: Съвет за Браво JTD

ilkor написа:
      Дайте съвет как според вас е цената 8100лв за Браво 1.9 JTD на 90 000 километра от 2000г.Вероятно километрите са занижени но според продавача състоянието е перфектно.
      Имаше нещо, смътно си спомням, че при машинките Фиат (всички модели) след 98-99 година манипулациите на километражите е невъзможна.Сиреч, изминатите километрите се помнят на няколко места, между тях се генерира контролна сума от голям разряд, която е невъзможно да се улучи.Но мисля, че Митко и Hit-ко могат да кажат най-достоверно.. това съм чел, това ти предавам!Успех!п.с.....Ако контролната сума не е достоверна, колата не пали.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

perlsite написа:
        Струвами се добре.. т.е на базата, че е JTD, че е от 2000-ната година... а дали е в добро състояние това е съвсем друг въпрос.. От друга страна.. 105 коня не са зле прилична динамика Всъщност сигурен ли си, че търсиш спортен автомобил с дизел?
        Ами със сигурност търся по нова кола дизел задължително. За тези пари намирам само прилични оферти за фиат. Иначе продавача ми е познат и не би ме излъгъл. Дори предпочитам малко по скъпо да е но да не взимам на сляпо щото колите не са ми точно силата

Коментар

Re: Съвет за Браво JTD

ilkor написа:
          Ако и според купувача сьстоянието е перфектно, няма много за мислене!!!Тези мотори, поне за сега, са без забележка , а и цената е много прилична!Успех!

Коментар

ilkor написа:
            Ами със сигурност търся по нова кола дизел задължително. За тези пари намирам само прилични оферти за фиат. Иначе продавача ми е познат и не би ме излъгъл. Дори предпочитам малко по скъпо да е но да не взимам на сляпо щото колите не са ми точно силата
            Кашкавала е с пари приятелю...Това "продавача ми е познат и не би ме излъгъл" и аз го имах за максима преди година ... сега нещата са други.Освен ако наистина не ти е близък (брат, баща), имай едно наум ... пък има и вариант самият продавач да не е забелязал нещо - задължително през сервиз !
            Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

Кашкавала е с пари приятелю...Това "продавача ми е познат и не би ме излъгъл" и аз го имах за максима преди година ... сега нещата са други.Освен ако наистина не ти е близък (брат, баща), имай едно наум ... пък има и вариант самият продавач да не е забелязал нещо - задължително през сервиз !
              А това ми е напълно ясноНо понеже не разбирам много другия вариант е да отида при непознат търговец и да си водя човек който да я гледа. Според мен варианта който избрах е по оптимален. Нормално е и на търговеца да му се е изплъзнало нещо но поне съм сигурен че ако е забелязал нещо което смущава го знам и аз.Както и да е вече я капарирах че днес няма отворени банки ... Ще пиша какво е стало натам ...Мерси на всички за мненията!

Коментар

Приветствам всяка покупка на по-нова кола с по-модерен и чист двигател!Дори с компромиси и очаквания за евентуални ремонти.

Коментар

Stilo написа:
                  Приветствам всяка покупка на по-нова кола с по-модерен и чист двигател!Дори с компромиси и очаквания за евентуални ремонти.
                  Ами компромис мисля че правя само от страна на парите - първоначално имах нагласа да похарча някъде около 6500 но като видях колата прецених че допълнителните пари си заслужават.

Коментар

ilkor, стискам палци всичко да е наред !Вярвам знаеш, че колкото и да е перфектна колата си имаш поне 1000-1500 лв отгоре? Каско, данъци, гражданска, стандартни смени и обслужване и още по-дребни ремонти?Едва ли си пропуснал да ги сметнеш де, но аз си казвам.
                    Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

Истинските километри на JTD могат да се проверят във Ванто
                      ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

oduh написа:
                        ilkor, стискам палци всичко да е наред !Вярвам знаеш, че колкото и да е перфектна колата си имаш поне 1000-1500 лв отгоре? Каско, данъци, гражданска, стандартни смени и обслужване и още по-дребни ремонти?Едва ли си пропуснал да ги сметнеш де, но аз си казвам.
                        Мерси и аз така се надявамОставил съм някой лев и за всичко това ...Тази седмица ми предстои избор в кой сервиз да я закарам за обслужванеНякакви препоръки ? Чета че ремъка се сменял със специален инструмент ...А относно километрите възможно ли е щом някъде се пазят реалните на таблото да пише други - питам щото се занимавам с електроника и ми е странно да има разлика и да не задейства някаква защита...

Коментар

[quote="ilkor"]
                          oduh написа:
                          ilkor, стискам палци всичко да е наред !А относно километрите възможно ли е щом някъде се пазят реалните на таблото да пише други - питам щото се занимавам с електроника и ми е странно да има разлика и да не задейства някаква защита...
                          Реалните километри ще ти кажат във Ванто - на таблото може да показва други - ама като я включат във ванто ще ти кажат реалните километри(това става само на дизелите - поновите де)Иначе този двигател е много добър.Успех!!!П.П. Не давай на случайни сервизи да ти сменят ремъците !!!!!
                          Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
                          Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
                          Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
                          Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
                          MB CLK - 430 V8

Коментар

ilkor написа:
                            oduh написа:
                            Мерси и аз така се надявамОставил съм някой лев и за всичко това ...Тази седмица ми предстои избор в кой сервиз да я закарам за обслужванеНякакви препоръки ? Чета че ремъка се сменял със специален инструмент ...А относно километрите възможно ли е щом някъде се пазят реалните на таблото да пише други - питам щото се занимавам с електроника и ми е странно да има разлика и да не задейства някаква защита...
                            А, ....няма ли вече повод за почерпка?!

Коментар

hit-ko написа:
                              ilkor написа:
                              oduh написа:
                              А, ....няма ли вече повод за почерпка?!
                              Утре ...

Коментар

Working...
                              X