Дайте съвет как според вас е цената 8100лв за Браво 1.9 JTD на 90 000 километра от 2000г.Вероятно километрите са занижени но според продавача състоянието е перфектно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за Браво JTD
Collapse
X
-
Re: Съвет за Браво JTD
ilkor написа:Дайте съвет как според вас е цената 8100лв за Браво 1.9 JTD на 90 000 километра от 2000г.Вероятно километрите са занижени но според продавача състоянието е перфектно.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
perlsite написа:Струвами се добре.. т.е на базата, че е JTD, че е от 2000-ната година... а дали е в добро състояние това е съвсем друг въпрос.. От друга страна.. 105 коня не са зле прилична динамика Всъщност сигурен ли си, че търсиш спортен автомобил с дизел?
Коментар
-
Re: Съвет за Браво JTD
ilkor написа:Дайте съвет как според вас е цената 8100лв за Браво 1.9 JTD на 90 000 километра от 2000г.Вероятно километрите са занижени но според продавача състоянието е перфектно.
Коментар
-
ilkor написа:Ами със сигурност търся по нова кола дизел задължително. За тези пари намирам само прилични оферти за фиат. Иначе продавача ми е познат и не би ме излъгъл. Дори предпочитам малко по скъпо да е но да не взимам на сляпо щото колите не са ми точно силатаFiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
Кашкавала е с пари приятелю...Това "продавача ми е познат и не би ме излъгъл" и аз го имах за максима преди година ... сега нещата са други.Освен ако наистина не ти е близък (брат, баща), имай едно наум ... пък има и вариант самият продавач да не е забелязал нещо - задължително през сервиз !
Коментар
-
Stilo написа:Приветствам всяка покупка на по-нова кола с по-модерен и чист двигател!Дори с компромиси и очаквания за евентуални ремонти.
Коментар
-
oduh написа:ilkor, стискам палци всичко да е наред !Вярвам знаеш, че колкото и да е перфектна колата си имаш поне 1000-1500 лв отгоре? Каско, данъци, гражданска, стандартни смени и обслужване и още по-дребни ремонти?Едва ли си пропуснал да ги сметнеш де, но аз си казвам.
Коментар
-
[quote="ilkor"]oduh написа:ilkor, стискам палци всичко да е наред !А относно километрите възможно ли е щом някъде се пазят реалните на таблото да пише други - питам щото се занимавам с електроника и ми е странно да има разлика и да не задейства някаква защита...Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
-
ilkor написа:oduh написа:ilkor, стискам палци всичко да е наред !Вярвам знаеш, че колкото и да е перфектна колата си имаш поне 1000-1500 лв отгоре? Каско, данъци, гражданска, стандартни смени и обслужване и още по-дребни ремонти?Едва ли си пропуснал да ги сметнеш де, но аз си казвам.
Коментар
-
hit-ko написа:ilkor написа:oduh написа:ilkor, стискам палци всичко да е наред !Вярвам знаеш, че колкото и да е перфектна колата си имаш поне 1000-1500 лв отгоре? Каско, данъци, гражданска, стандартни смени и обслужване и още по-дребни ремонти?Едва ли си пропуснал да ги сметнеш де, но аз си казвам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар