Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закупуване на Фиат Брава 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    kiro_of_the_day написа:
    Хора - изчакайте до края на март поне за покупка на втора ръка кола...От април май - автоджамбазите няма да стоят по автощъщите, а ще тръгнат по домовете да продават коли.
    Много си прав , при нас още сега са готови на това
    Защо, какво ще стане от април?
    http://www.pljuvalnik.com
    Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

thedon написа:
      Atanas71 написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Хора - изчакайте до края на март поне за покупка на втора ръка кола...От април май - автоджамбазите няма да стоят по автощъщите, а ще тръгнат по домовете да продават коли.
      Много си прав , при нас още сега са готови на това
      Защо, какво ще стане от април?
      Предполагам имат предвид,че няма работа и колите много се застояват.
      Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

След като не може да се кара в сервиз в който ти искаш, зарежи.
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Аз си взех мойта Брава точно от тази къща. Случих на кола - да чукам на дърво. Първа кола ми е за сега. Много добре се представя. И на мен не ми дадоха да направя пробна обиколка из квартала. Характеристиките, които бяха вписани офертата за колата бяха на 70% вярни, е сега: лети джанти,ел. огледала, халогени така и не видях по колата, но аз съм над тия работи :P Цялата процедура е в това, че си ти дават "чаршафа" на колата (в случая беше на италиянски);ключовете; документ,който е на италиянски. Този - същият документ представлява договор за покупко-продажба м/у последния собственик (или автокъща) в Италия и теб - като купувач. След покупката не ти дават бременни номера а предлагат със собствен рептрак да ти закарат колата до КАТ срещу заплащане разбира се, а другия вариант е или ти да си наемеш репатрак да ти превози колата или направо познат в системата на полицията да ти подкара колата до КАТ.Относно цената можеш да смъкнеш Мойта беше обявена за 4300 лв.,а я взех за 3500 лв. Само, че боята на колата беше започнала да се люпи на места, леко подпряна на места, задния капак явно сменян и не съответстваше на фабричната маркировка, левия стоп беше пукнат. Набелязваш си места, които са видни и започваш пазарлъка. Преди да си купя колата намерих доста интересна тема на колегата me_to_u - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=557 - главно по нея се водех. Успех с избора и да свиркаш като си вземеш
          karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
          https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
            Аз си взех мойта Брава точно от тази къща. Случих на кола - да чукам на дърво. Първа кола ми е за сега. Много добре се представя. И на мен не ми дадоха да направя пробна обиколка из квартала. Характеристиките, които бяха вписани офертата за колата бяха на 70% вярни, е сега: лети джанти,ел. огледала, халогени така и не видях по колата, но аз съм над тия работи :P Цялата процедура е в това, че си ти дават "чаршафа" на колата (в случая беше на италиянски);ключовете; документ,който е на италиянски. Този - същият документ представлява договор за покупко-продажба м/у последния собственик (или автокъща) в Италия и теб - като купувач. След покупката не ти дават бременни номера а предлагат със собствен рептрак да ти закарат колата до КАТ срещу заплащане разбира се, а другия вариант е или ти да си наемеш репатрак да ти превози колата или направо познат в системата на полицията да ти подкара колата до КАТ.Относно цената можеш да смъкнеш Мойта беше обявена за 4300 лв.,а я взех за 3500 лв. Само, че боята на колата беше започнала да се люпи на места, леко подпряна на места, задния капак явно сменян и не съответстваше на фабричната маркировка, левия стоп беше пукнат. Набелязваш си места, които са видни и започваш пазарлъка. Преди да си купя колата намерих доста интересна тема на колегата me_to_u - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=557 - главно по нея се водех. Успех с избора и да свиркаш като си вземеш
            много малко си им свалил а на колегата ще кажа ,щом не дават да се пробва и да се води в сервиз кажи им да си гледат работата.сменил съм над 15 коли и няма такава която да не съм пробвал или да са ми отказали да я закарам в сервиз.Така съм постъпвал и аз като съм ги продавал.А между другото Пешо -администратора си продава колата
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
              ...А между другото Пешо -администратора си продава колата
              Още не съм написал обявата и вече се разчу! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Вярно е колега - Брава 1,8 16V 113 к.с. Ако те интресува мога да ти изпратя информация и снимки. Трябваше вече да съм написал обявата, ама нали имам какво да карам и се размотавам...
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Прибрах се от София, останах разочарован. Изобщо вида на колата не отговаря на снимките. Техническото състояние не го разбрах, защото не ми дадоха да го видя и да е пробвам. Предложиха ми сервиза до тях. Аз отказах и си тръгнах. Лети джанти няма. Не си спомням, но някой каза, че задните накладки никакви ги няма. Баш така се оказа, защото като се надупих отдолу се вижда с просто око. Отказах се, смятам да изчакам още един месец два. В крайна сметка аз търся автомобил главно нов внос, не искам да бъде каран по българските пътища и при възможност изряден от всякъде. Ще почакам, ще по търся отново, както ме посъветваха някой колеги от форума. Лека вечер на всички.
                http://www.pljuvalnik.com
                Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

Хубаво че не си я взел, тя и АБС няма . Кола без АБС и клима не ми я хвали, друго може да няма ама тея две неща задължително!!! Ти пък от Пловдив се грабна чак в софия за тая брава!? тука няма ли? верно читава кола не се намира лесно ама за няколко месеца ако не бързаш и не направиш някои грешен ход ще доиде и твоята кола. А за новия внос не съм съгласен, аз лично предпочитам регистрирана кола да взема, каквато магария е показала след вноса човека ще я е оправил (е не е задължително ама не съм и сляп да видя кво и има ) все пак новия внос коли не идват абсолютно изрядни и да се качиш и да караш, трябва да си имаш едно 1000 кинта отгоре на цената за регистраци обслужване и евентуални ремонти, а тва са си пари. Така една кола за 4 ще ти легне 5, извиняваи ама за 5 хилки брава !?!?!?!?! Към село труд преди бензиностанцията на лук оил има един салон човека често има читави коли а и цените му са добри, може и да си ходил на там ама да си кажа. Пък и поглеждаи частните обяви все пак не се знае от къде ще изкочи заичето. Пък и по добре си вземи 1.8 мани тва 1.6 не стига че данъка му кат на 1.8 ми да се чудиш с кво ли е по хубав, само дето гори по малко.
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...040&f1=details

Коментар

thedon написа:
                      В крайна сметка аз търся автомобил главно нов внос, не искам да бъде каран по българските пътища и при възможност изряден от всякъде. Ще почакам, ще по търся отново, както ме посъветваха някой колеги от форума. Лека вечер на всички.
                      аз бих те посъветвал да преглеждаш форума - раздел ПРОДАВАповечето наши коли са добре поддържани, продавача ще ти каже болежките на колата (ако има такива)както видя в момента се продава една Брава 1,8...
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да това е наи удачния вариант, кола от форума, знае и се цялата история какво и е правено и как е оправено, това предложение за бравата на колегата по горе не го бях видял, не е лошо да и обърнеш внимание. Пък и СЕВ и тои що да не ти продаде неговата 1.6 тя след няколко дена вече няма да му трябва а и аз мога да ти кажа какво и е правено на нея

Коментар

Working...
                        X