Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закупуване на Фиат Брава 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Закупуване на Фиат Брава 1.6

Харесал съм една брава 1.6 в София за 4100 лева. Има всички екстри, климатик, ел. стъкла ел огледала, фарове ел и т.н. Проблема е следният не ми дават да изнеса колата от автосалона да е закарам да е видят. Какво да правя в този случай? Притеснява ме за скрити дефекти. Направи ми впечатление, че бяха доста не учтиви по телефона.
    http://www.pljuvalnik.com
    Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Колега,за тази цена трябва и диагностика да ти направят,на ръце да те носят.

Коментар

Цената е добра, но трябва да се покара да се прегледа, иначе няма смисъл, ако дават гаранция вече е друг въпрос.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Не дават гаранция никаква, смятам утре да пътувам и да е гледам намясто. Те ми предлагат в някакъв техен сервиз да е водя. Дали има в София някакви сервизаджи, да го извикам на място там и да си му платя. Възможно ли е да е на 98К км?

Коментар

Километрите не са реални на 100% съм сигурен и цената и е много висока.
          FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

Хора - изчакайте до края на март поне за покупка на втора ръка кола...От април май - автоджамбазите няма да стоят по автощъщите, а ще тръгнат по домовете да продават коли.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ако не ти дават да я закараш да я диагностицираш където ти искаш - бягай далеч. Има й нещо на колата и се страхуват да не го откриеш, преди да я купиш.Аз не бих взел кола, без да я тествам както аз си знам.Ако наистина си навит точно на тази кола, кажи им че все пак искаш да я закараш където ти искаш. Ако откажат - автокъщи бол, кажи им да я продават на някой будала, а ти бягай далеч.

Коментар

В такъв случай изчиташ всички теми във форума от рода на "Какво да гледаме, когато купуваме автомобил втора употреба", водиш си бележки, и с тези бележки отиваш в автокъщата, гледаш, слушаш и купуваш! Това е моят метод! Хареса ли ти, взимай, останалото е късмет! На диагностика може да е супер, ама след два месеца да не правиш осн. ремонт Пък и цената, почти наизуст, казахме, че е висока! Ако Бравата е 2000/2001 г., според мен си е екстра! Успех!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...etailsТази ли е?
                  Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Хора - изчакайте до края на март поне за покупка на втора ръка кола...От април май - автоджамбазите няма да стоят по автощъщите, а ще тръгнат по домовете да продават коли.
                    Какво имаш предвид с тива...

Коментар

Re: Закупуване на Фиат Брава 1.6

thedon написа:
                      Харесал съм една брава 1.6 в София за 4100 лева. Има всички екстри, климатик, ел. стъкла ел огледала, фарове ел и т.н. Проблема е следният не ми дават да изнеса колата от автосалона да е закарам да е видят. Какво да правя в този случай? Притеснява ме за скрити дефекти. Направи ми впечатление, че бяха доста не учтиви по телефона.
                      Градски не че разбирам много от цени ама в тая криза на търсене да ръснеш толкова пари за Брава имам познати който се занимават с продажба на авт. и постоянно реват че няма купувачи и цените са доста надолу така че я се разтърси по хубаво успех
                      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

TIP написа:
                        http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1122088091113923 5&f1=detailsТази ли е?
                        Да тази е.

Коментар

е в обявата пише лети джанти а тя ги няма.има един аербег.И ръчната много горе лови износени задни спирачки

Коментар

thedon написа:
                            TIP написа:
                            http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1122088091113923 5&f1=detailsТази ли е?
                            Да тази е.
                            Аз ги познавам момчетата и искам да ти кажа,че това че не ти дават да искараш колата не значи че и има нещо.Така процедират защото много хора расхождат колите наляво надясно и накрая се отказват.
                            Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Много си прав , при нас още сега са готови на това
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                              X