Привет колеги!Кипя от нерви...избива ми през уши..нос..и тн.Къде да паркирам, вече незнам! Все на някого преча от блока!Имам гараж, но не съм луд по 20 пъти на ден да я вкарам и изкарва от гаража! Ей сега за пореден път ми казаха да си преместя колата защото съм паркирал пред гаража им, но съм паркирал ма 5-6 метра! Бил си платил мястото оня пукал пред гаража! "Къде си го платил ве, платил си само гаража и мястото"Тоя път я преместих, но паркирах така, че запуших целия паркинг и няма как да се влезе и излезе!Съжалявам, че толкова неясно съм го написал, но съм супер нервен!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преча им пред гаража!
Collapse
X
-
Re: Преча им пред гаража!
coolboby написа:Привет колеги!Кипя от нерви...избива ми през уши..нос..и тн.Къде да паркирам, вече незнам! Все на някого преча от блока!Имам гараж, но не съм луд по 20 пъти на ден да я вкарам и изкарва от гаража! Ей сега за пореден път ми казаха да си преместя колата защото съм паркирал пред гаража им, но съм паркирал ма 5-6 метра! Бил си платил мястото оня пукал пред гаража! "Къде си го платил ве, платил си само гаража и мястото"Тоя път я преместих, но паркирах така, че запуших целия паркинг и няма как да се влезе и излезе!Съжалявам, че толкова неясно съм го написал, но съм супер нервен!!!!
Коментар
-
С комшии не може да изглезеш на глава , винаги нещо им пречи , а когато те ти пречат - не били виновни ... От целия блок само на мен идват да правят забележки , защото съм най-малък , а другите ми комшии са със съмнителни занимания в тъмната сфера и не смеят да им се скаратwestdogg написа:Ако те мързи по 20 пъти я вкарваш, защо не си запушваш твоя гараж.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Re: Преча им пред гаража!
coolboby написа:но паркирах така, че запуших целия паркинг и няма как да се влезе и излезе!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар