Какво ви е мнението за Ибиза 1.9 тди 00-01г. 110к.с. или браво 1.9 ЖТД 105к.с.Какво ви е мнениео за тeзи колi ако има някои наблудения моля да ги сподели. вие какво ще ме посъветвате коя от двете да предпочета ? (знам че това fiat форум и може би да очаквам че 90% от гласовете ще са за brawot, но ако може дайте по едно безпристрастно мнение )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви е мнението за Ибиза 1.9 тди или браво жтд 105 к с
Collapse
X
-
Хе-хе, 90% е малко. Става дума за различни коли. Ибисата доста отстъпва като вътрешно пространтво на бравото, те са си направо от различен клас. ВАГ почитателите сигурно ще ти обясняват какъв легендарен двигател е 1.9 тди-то, аз пък не съм чул тук някой да се оплаче от жтд-то Абе седни и в двете да усетиш атмосферата и после ела да се похвалиш и да покажеш бравото Айде, късмет.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Хаха, градски в голям филм си се вкарал.Тая Ибиза с новата маска MK3 и TDI (235/1900 н*м) бих я карал с "държавна" нафта и лики моли периодично директно във филтъра.Така, че това, че не е Common Rail може и да е предимство.Една А3ка с тоя ДВГ карах от време на време и не знам пипана ли е или да, но ми пълнеше в пъти повече душата от моята , затова я ремапвам моята скоро (при първа възможност)Само, че читава такава ще е сигурно 8к (не съм гледал цените как вървят сега), за тия пари Стило, че ще е по-ново като година.Аз до момента нищо не съм сменял по моята, но като гледам на JTD не са от най-евтините частите.Иначе Ибизата е тясна, много зле откъм шумоизолация.Ако е модела с климатроника май май няма място за отделен CD PLAYER.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
SEAT чуеш ли БЯГАЙ на далече ! Тва са възможно най-сакатите автомобилиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ами знаем, че Фиат имат най - икономичния дизелов двигате... . А Сеата е само по име, Сеат, всичко друго му е Фолцваген сглобен във Франция мамка му... и се оказва, че в Сеата няма нищо Испанско..., а знаем, че "Е" в Сеат означава Испания... та както и да е.Аз имам наблюдения върху Сеат и не ми харесва ама никак... . Сам си прецени като покараш колите и имаш свои наблюдения.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Princo написа:SEAT чуеш ли БЯГАЙ на далече ! Тва са възможно най-сакатите автомобили
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Не знам,но аз съм един вид отвратен от тези коли Дизайна им е ужас,вътре са трагедия,двигателите са с такива скъпи части ... и като цяло подръжката на сиатите е много трудна.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Не знам,но аз съм един вид отвратен от тези коли Дизайна им е ужас,вътре са трагедия,двигателите са с такива скъпи части ... и като цяло подръжката на сиатите е много трудна.Fiat Coupe 2.0 16V turbo
Коментар
-
milen4o написа:Princo написа:Не знам,но аз съм един вид отвратен от тези коли Дизайна им е ужас,вътре са трагедия,двигателите са с такива скъпи части ... и като цяло подръжката на сиатите е много трудна.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Все пак става въпрос за 00-01год.Двигател,окачване,скорости всичко е идентично с голф и шкода.Все пак карам шкода и мога да кажа че това е адски икономичен автомобил.Колегата явно търси кола с 3 врати и затова може би пита за тези коли.Нека каже все пак?Сеат толедо също не е лош избор.Ама там цената вече е по нагоре
Коментар
-
MartoModev написа:Все пак става въпрос за 00-01год.Двигател,окачване,скорости всичко е идентично с голф и шкода.Все пак карам шкода и мога да кажа че това е адски икономичен автомобил.Колегата явно търси кола с 3 врати и затова може би пита за тези коли.Нека каже все пак?Сеат толедо също не е лош избор.Ама там цената вече е по нагореЗа колегата мераклия на Фиат: Колега ще ти дам един джокер всички Фиати от 98 нагоре нямат жило на газта а потенциометър на педала и един кютук на тръбата след въздушният филтър ( НЕ Е Дебитомер) та тая че....я струва 2300лв вече 3-то Браво умира заради тази пущина и все на познати почти не подлежи на ремонт.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар