Най-накрая и мен ме сефтосахо по софийските улици...тази вечер на път за студентски се спускам от цариградско към 4-ти километър....преди кръговото спирам и чакам да се включа в кръговото като съм втора кола в лявата лента....Изведнъж усещам удар итрясък, а главата ми в този момент се лангърка напред-назад...хмм викам си аз...в този момент приятелката ми ме пита какво става....Аз не помня обаче тя ми каза, че е съм и каз "Ся ще и е...м....на тая" (не знам как, ама съм усетил че е жена)...та слизам от колата и гледам отзад спукана бронията и леко огънат капак...нищо сериозно....та питам аз въпросната девойка, вече спокоен...какво стана и тя ми вика - "Мн се извинявам - просто не те видях" Кофтито е, че лятото пребоядисвах цялата кола, а сега ново двайсе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПТП
Collapse
X
-
Щетите не са кой знае какви....задната брония е сцепена и леко е усукан капака на багажника...полиция викахме, обаче ги чакахме 1 час и накрая се отказахме, а на мястото бяха пристигнали двама мъже....нейни познати и се разбрахме да ми дадат 100лева и да си бягаме....иначе каско имам...ще видя какво ще правя с него.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Колега, все пак провери отзад на колата си светлините - габарити и стопове, може наистина някои от тях да не работят. Което не оправдава девойката по никакъв начин. Като се сетя за темата с боядисването , и ми става гадно... Куче ли те хапа, сега удар... Но важно е че си добре, другото е ламарина и пластмаса.
Коментар
-
ogi28b написа:Колега, все пак провери отзад на колата си светлините - габарити и стопове, може наистина някои от тях да не работят. Което не оправдава девойката по никакъв начин. Като се сетя за темата с боядисването , и ми става гадно... Куче ли те хапа, сега удар... Но важно е че си добре, другото е ламарина и пластмаса.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Ами не знам ако се опиташ да заведеш щета не знам дали застрахователите правят запитване до кат и от там ако кажат че е съобщавано за птп Дай една снимка да видиме за какво иде реч.Не знам как ще оправят моята в сервиза иначе бих ти го препоръчал.Ама ти каза че си я боядисвал скоро май имаш
Коментар
-
Re: ПТП
Geraka написа:...та слизам от колата и гледам отзад спукана бронията и леко огънат капак...нищо сериозно....та питам аз въпросната девойка, вече спокоен...какво стана и тя ми вика - "Мн се извинявам - просто не те видях"Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар