miro2177 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви дразни в другите шофьори
Collapse
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
[quote="style34"]miro2177 написа:Дам, аз примерно на светофара на жълтите павета и Раковска вигаги минавам през лявата лента. И предполагам че ме псуват мн но все пак иначе трябва да вися 10мин. Съгласен съм че не трябва така и т.н. но пък никой нищо не ти казва. ако се забрани както си трябва и никой не го прави колоната за направо ще мине на два пъти а иначе на 4. и като се наредя отзад и отпред се падне някой мислител и почне да пуска тия от ляво и ще мина утре...MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Аз такива освен че не ги пускам, умишлено им преча - или ускорявам рязко с тях, или забавям, за да се натрупат коли след мен, и въпросният тарикат да мине последен. Когато завивам пък, а някой завива от лента за направо, умишлено правя широк завой, за да го изтикам към островче, или респективно към насрещното. И той пак чака всички после. Трябва някак си да го измислят - за тези - автоматични шипове излизат от асфалта и им гърмят гумите. После съм сигурен че ще си помислят дали да го правят пак.
Коментар
-
Дам, ако има мерки и се забранява строго нещата ще се променят. мисля че там снимат само за червено и пристъпване на линията, а не за престрояванее. на това кръстовище дайе е жалък примера. на места има кадето от една се правят три менти за на дясно примерно, което е показател за слабо регулиране на движението от съответните органи.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
От всичко, което се случва на пътя, най-много ме дразнят 2 неща:- Влизам в къстовището за ляв завой и някой тарикат влиза след мен и той да завива, но ми застава отдясната страна. Да уточня че става въпрос за двупосочни пътища с по една лента в посока! Е въпросните господа редовно се оказват срещу тротоара и започват да свирят и светят всякаш са богопомазани и като го видя трябва да сляза и да му оближа емблемата!- Карам с 130 по магистралата и в момента в който реша да използвам лявата лента, за да изпреваря някой....още в далечената някой с ксенони започва нервно да мига...къси/дълги, като се вижда още като точица....П.С. Вчера видях най-тъпото животно в BMW. Два големи камиона се изпреварваха по магистралата по баир. Всички стояха в средната лента и търпеливо чакаха, но един от богопомазаните караше на 1м. от изпреварващия камион и му мигаше къси / дълги. Няма нужда да казвам на шофьора колко му пукаше!Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
Ето сега станах свидетел на нещо, което е немислимо на това кръстовище - една женица съвсем нагло зад мен се нареди до мен, и чака повече от минута да светне зелено, като през това време пречеше на завиващите отсреща, и въобще не и направи впечатление. През двойна непрекъсната линия, в насрещното. Просто без коментар.
Коментар
-
MadHead написа:-Карам с 130 по магистралата и в момента в който реша да използвам лявата лента, за да изпреваря някой....още в далечената някой с ксенони започва нервно да мига...къси/дълги, като се вижда още като точица....
Коментар
-
ogi28b написа:Аз такива освен че не ги пускам, умишлено им преча - или ускорявам рязко с тях, или забавям, за да се натрупат коли след мен, и въпросният тарикат да мине последен. Когато завивам пък, а някой завива от лента за направо, умишлено правя широк завой, за да го изтикам към островче, или респективно към насрещното. И той пак чака всички после. Трябва някак си да го измислят - за тези - автоматични шипове излизат от асфалта и им гърмят гумите. После съм сигурен че ще си помислят дали да го правят пак.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
coolboby написа:MadHead написа:-Карам с 130 по магистралата и в момента в който реша да използвам лявата лента, за да изпреваря някой....още в далечената някой с ксенони започва нервно да мига...къси/дълги, като се вижда още като точица....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
По принцип ме дразни всичко . Но това, което ме дразни най-много, е следната ситуация: Пазарджик, кръговото на моста на р. Марица, аз съм на първа линия преди кръговото и дебна момента да се включа. И в този момент някой застава успоредно до мен, пълзи напред и се опитва да ми скрие видимостта и да мине преди мен. Няма такъв филм, тръгвам с пилене на гуми, показвам средни пръсти, надувам клаксона ( в такъв момент ми се иска и моята кола да издава звуци като ТИР, локомотив или кораб ), готов съм и до бой да стигна с такива наглеци.Понякога, когато ми е паднало кръвното, нарочно минавам оттам да се поосвежа и да вдигна адреналина :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:По принцип ме дразни всичко . Но това, което ме дразни най-много, е следната ситуация: Пазарджик, кръговото на моста на р. Марица, аз съм на първа линия преди кръговото и дебна момента да се включа. И в този момент някой застава успоредно до мен, пълзи напред и се опитва да ми скрие видимостта и да мине преди мен. Няма такъв филм, тръгвам с пилене на гуми, показвам средни пръсти, надувам клаксона ( в такъв момент ми се иска и моята кола да издава звуци като ТИР, локомотив или кораб ), готов съм и до бой да стигна с такива наглеци.Понякога, когато ми е паднало кръвното, нарочно минавам оттам да се поосвежа и да вдигна адреналина :D .M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
snake написа:По принцип ме дразни всичко . Но това, което ме дразни най-много, е следната ситуация: Пазарджик, кръговото на моста на р. Марица, аз съм на първа линия преди кръговото и дебна момента да се включа. И в този момент някой застава успоредно до мен, пълзи напред и се опитва да ми скрие видимостта и да мине преди мен. Няма такъв филм, тръгвам с пилене на гуми, показвам средни пръсти, надувам клаксона ( в такъв момент ми се иска и моята кола да издава звуци като ТИР, локомотив или кораб ), готов съм и до бой да стигна с такива наглеци.Понякога, когато ми е паднало кръвното, нарочно минавам оттам да се поосвежа и да вдигна адреналина :D .Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
style34 написа:coolboby написа:MadHead написа:-Карам с 130 по магистралата и в момента в който реша да използвам лявата лента, за да изпреваря някой....още в далечената някой с ксенони започва нервно да мига...къси/дълги, като се вижда още като точица....
Коментар
-
Пределно ясно ми е колко бързо идват. Старая се да не възпрепятсвам никого, а мисля че имам и добра преценка. Общо взето редовно се движа Пловдив - София и Пловдив - Варна. Тези които мигат обикновено не се движат толкова бързо, то си е въпрос на манталитетHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000