Откачам, когато някоя блондинка с пежо или тигра кара по осевата линия, щото наща не може да си избере лявото или дясното платно да поеме и тъй си кара по средата докато не я освиркам с клаксоните, а тя да си помисли, че я свалям, пачата гадна! Майтапче!Сега сериозно - значи казвам ви бесен съм, когато аз си спазвам дистанция и некой пиуот с гоуф ме засече и влезе между мен и автомобила отпред спрямо който аз съм дистанциран! Щото нали той е по-бърз от мен и аз се влача! Малиии! Откачам! Я бе гоуфър! Я дръж таз 2-ра! Я хапни тез 4000 оборота! Я тоз левийо мигач! К’ъв си ти бе екземпляр? Чалга ли слушаш у гоуфу? Аз пък съм на Джо Сатриани! Добре, че става когато съм сам! С жената много внимавам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви дразни в другите шофьори
Collapse
X
-
По пътищата ме дразни само тея с по скъпите коли които си мислят че си длъжен да им дадеш предимсво,от друго неми пука дали има или няма коли ,карали бавно по средата ,опитвам се да си спазвам правилника и да съм безопасен за мен и околните.Само да допълня че много се дразня на някой който е паркирал на тротоара и пречи на пешеходците направо ми идва да му вдигна колата с динамит.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Дразни ме простотията в хората. Забелязал съм, че хората ако без култура в нормалният живот са и такива водачи - отнемат предимство, сечят, не се съобразяват с останалите водачи на пътя. Тяхното поведение е винаги не адекватно на пътната ситуация. Примери много по българските пътища. Онзи ден видях един малоумник да кара в лява лента на магистралата със 100 км в час. От 1км го гледам и му пресвяткам с фаровете, човечеца ме вижда, но желае да се премести. Викам си, що за простотия е това? По принцип много пътувам и не прекъснато гледам нетолерантни и невъзпитани шофьори. Пътувал съм в Европа и ми е направило, че няма такова нещо. Има водачи не използват мигачи изобщо, да не говоря че пълно с полуидиоти, които не карат даже със включени фарове през деня. Незнам, за да се оправи ситуацията на пътя трябват жестоки глоби. Аз лично най-обичам да карам на сняг, защото тогава винаги на пътя остават кадърните шофьори.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
Дразнят ме Мерцедесите дето по път за морето те тикат в банкета за да минат ! Дразнят ме и чичковците с Аудитата дето по пътя Ст. Загора - Нова Загора карат с 160 ! Дразнят ме и тея с БМВ дето на магистралата не падат под 220 !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ах, от къде ли да започна....няма да се оливам.Признавам си, нервен шофер съм!Дразни ме, когато сутрин в задръстванията, винаги се намират тарикатчета, които минават в крайно ляво, дори в насрещно, ако се наложи, само и само да минат най отпред!Ей на тива никога не отстъпвам предимство.Ние другите дето се редиме и чакаме на колоната, сутрин случайно да не сме тръгнали на разходка и сме най-големите тъпаци да чакаме в задръстването?А пък най псувам като някой пусне такъв тарикат, колата се тресе чак Дразнят ме също и шофьорите, които оставят по 4 коли разстояние от предната колона, ма едно такова баааавно и безгрижно, заради такива тъпаци задръстванията са още по-големи,карат си с нема и 20 км....обаче ние не се движиме с каручки...спирам, че се разпених пак
Коментар
-
Дразни ме карането на халогени нощно време при липсата на мъгла ( единственото разумно обяснение което се дава че колата изглеждала по-добре. Да не говорим че това е забранено от закона )Дразни ме когато зад даден камион се е наредила дълга колона коли и други камиони. И точно в най- подходящия участък за изпреварване, камион започва да изпреварва камиона - докато ускори и ето вече нямаш възможност да изпреварваш. Според мен трябва да има доста сериозни забрани за изпреварване от товарни автомобили. Тираджиите са едни от най-опасните водачи.Дразни ме в тясна еднопосочна улица да ти се движи някои насреща за да спести 200 метра и да очаква да го пусна да се разминем.Дразни ме карането много близо зад мен и пресветването с фарове да се движа по бързо при условие че поддържам нормална скорост за съответния клас пат.Леле колко неща ме дразнят. Айде спирам дотук
Коментар
-
Вбесяват ме, тия дето бабите им са ги учили, че като се движат по платното, пунктира трябва да минава точно, ама точно по средата на колата, като за ориентир могат да ползват емблемата на предния капак.... Иначе, разбира се, спираме на светофара, и до мен дъни най-жестоката чалга винаги направо откачам...прибери се у вас селянино прост, уригни се на лук на жена ти, удари една здрава зелева чорба, пък си пусни PANASOANIC-a и си пълни ушите с тая гнусна смрад Азис и спокойно си бъркай тогава носа, не е нужно да ставам и аз свидетел на товаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Маи наи много ни дразнят мардите по пътищата, дето си мислят че на тва зелено само те трябва да минат, дето се влачат като баби и се изнасят като олигуфрени от кръстовищата, дразнят ме малоумниците които паркират като такива и заемат място за още една кола, а вече всеки сантиметър е ценен в градовете. Дразни ме глупака залепил се в лява лента на булеварда и движещ се с 40 при положение че има още две ленти в дясно и ако ще по корем да пълзи там. НЕ МЕ дразни този които завива от средна лента на ляво щом не пречи на тези които карат на право, НЕ МЕ дразни същия завои на дясно от средна лента. НЕ МЕ дразни когато някои от лява лента влезе в средена за направо поради факта че малоумника пред мене е оставил 4 коли разстояние и на един светофар време вместо да минат 15 коли ще минат 10 заради него. Такъв ми иде да го избутам на сила през кръстовището. Абе много се дразняПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
мен най-много ме дразни, когато някой не даде мигач, а завива или спира вдясно. или пък когато от път без предимство излизам на главен път и трябва да изчакам колите. и ме дразни някой лявостоящ от главния път, ако завие по пътя, от който излизам без да даде мигач. ако даде мигач, ще видя, че завива и ще мога да се изнижа надясно преспокойно. иначе трябва да го чакам. и доста често тези "безмигачните" са чичковци и пенсионери от "старата школа". така съм забелязал. имам един такъв съсед, който живее с принципа, че като няма други водачи на пътя, няма смисъл да пускаш мигач и да го "хабиш". щото с всяко пускане се износвал. но това, че ти не виждаш други водачи на пътя, не значи, че няма, нали? има такива неща като мъртва точка, обекти, пречещи на видимостта, моментна загуба на концентрация и т.н.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
dudulia написа:Мен ме дразни минаването на жълто и спирнаето в средата на кръстовището.
Коментар
-
май всички ни дразнят едни и същи неща...каране на халогени, дълги и фарче за мъгла отзад..дразня се, когато не ме пускат да се престроя нарочно и се гордеят с това, тогава обикновено им тегля една, най-демонстративно минавам по-напред от тях и пак влизам в тази лента..хората, които минават не по правилата не ме дразнят, стига да не ме засичат, защото и аз съм правил така много пъти, замислете се, че някои от тях бързат много, случват се неща, които те карат много да бързаш, тези хора ги оправдавам, системните нарушители - не..както казва Виктор, простотията, ама мен не ме дразни, а се смея с глас...каране между две ленти..лошо регулирани фарове, лелееее, някой път ще счупя нечии фарове, аз не трябва да ослепявам, щото са малоумни и едни фарове не могат да си регулират, или са им изгорели късите и решават, че трябва да карат на дълги да не ги глобят...дразня се и когат ми свирят, с един тираджия щяхме да се биеме по този повод на сточна гара.. ама му избягах (той беше доста внушителен, а аз ако ме познавате съм 75 кг )A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар