Значи карам Браво 1.4 12V и искам да попитам дали ще е проблем ако запълня 2те решетчици м/у фаровете които са.Казаха ми че щяла да прегрява ако са запълнени...но съм виждал такива....и то без допълнителни въздуховоди..просто запълнена решетка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малко помощ :?
Collapse
X
-
Еми нз...то отдолу цялата броня е една дупка...решетка..и според мен отдолу е напълно достатъчно да охлажда...но понече не разбирам и реших да питам....сички който питах казаха че не става...точните им думи бяха "това е пълна глупост което си замислил" За това се сетих да пиша тук,знам че има достатъчно компетентни хора за да ми помогнат по този випрос :Р моля "споделяйте" :РИ се извинявам ако нещо темата не е както трябва..или не е на место,но не се оправям мн мн с тия форуми :DFiat Bravo 1.4 12V www.fiat.free.bg
Коментар
-
Ако все пак ги затвориш да изкараш тръбата за въздуха че да не задушиш колата и после да пишеш че не върви А колега що да не са наред с охлаждането моя никфи кахари не ми е давал щото знае че само да се закашли и големия чук го чака :DSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
-
s0me1 написа:Еми харесва ми като е цяло отпред..не с тия решетки а и ми е чудно как не прегряват като ги запълнат и не прават други дупки за въздуховодиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Dikata_BG написа:Ако все пак ги затвориш да изкараш тръбата за въздуха че да не задушиш колата и после да пишеш че не върви А колега що да не са наред с охлаждането моя никфи кахари не ми е давал щото знае че само да се закашли и големия чук го чака :DBravo 1.6 16v
Коментар
-
Тая решетка както е разделена на 2 от емблемата ако си я погледнал отзад има два доста малки отвора , плюс това моята отпред е с една почти плътна пластмасова мрежа.От там май не смуче почти никакъв въздух, самата решетка е просто декоративна според мен.Отвора за смучене на въздух е на бронята над номера точно с доста по голяма площhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Тая решетка както е разделена на 2 от емблемата ако си я погледнал отзад има два доста малки отвора , плюс това моята отпред е с една почти плътна пластмасова мрежа.От там май не смуче почти никакъв въздух, самата решетка е просто декоративна според мен.Отвора за смучене на въздух е на бронята над номера точно с доста по голяма площFiat Bravo 1.4 12V www.fiat.free.bg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар