Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lamborghini Miura Concept - завръщането на една легенда?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lamborghini Miura Concept - завръщането на една легенда?

Благодарение на магическия молив на Валтер де Силва, Lamborghini възражда една легенда- Miura. За момента моделът е само концепция, но едва ли ще има разочаровани при едно евентуално серийно производство на автомобила. Колата ще може да бъде видяна по време на салона в Детройт.
    Прикачени файлове
    Типо 1.6

Хммм, Миура си е безобразно красива кола, не само за времето си, но и сега! Вкусотия! Само нещо по дизйна на предната броня/страничните въздухосборници ми накуцва,ама въпрос на вкус. Аз лично харесвам Миура както си беше.

Коментар

на мен пък фаровете не ми харесват много "дородушно" изглежда няма я агресията която според мен трябва да излъчва един спортен автомобил
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Айде да я пускат по-бързо, че да си купя 1-2 бройки Повече от перфектен е фейслифтът Все едно си е старата!!! Абе лудница
        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Абе те дизайнерите могат още да го променят,докато излезе на пазара,но като цяло колата си е доста привлекателна...,а може ли друго яче,това все пак си е Lambo.,а с Lambo шега не бива...
          forza forever

Коментар

stef написа:
            на мен пък фаровете не ми харесват много "дородушно" изглежда няма я агресията която според мен трябва да излъчва един спортен автомобил
            А знаеш ли поговорката за тихата вода?
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
            X