Продадох една кола на един познат,като му направих генерално пълномощно(защото сега нямал пари за договор).Въпросат ми е,има ли някакъв начин с това пълномощно да си я отчисля в даначното,защото от тогава не мога да се свържа с него.Ако има някой запознат с такъв варянт ще съм много благодарен,че не ми се плащат по 130лв на година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отчисляване на кола в даначното?
Collapse
X
-
Re: Отчисляване на кола в даначното?
milen4o написа:Продадох една кола на един познат,като му направих генерално пълномощно(защото сега нямал пари за договор).Въпросат ми е,има ли някакъв начин с това пълномощно да си я отчисля в даначното,защото от тогава не мога да се свържа с него.Ако има някой запознат с такъв варянт ще съм много благодарен,че не ми се плащат по 130лв на година.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
milen4o написа:Tornado написа:Ихаа и то генерално пълномощно.Не е това начина колега следващия път внимавай.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
milen4o написа:Продадох една кола на един познат,като му направих генерално пълномощно(защото сега нямал пари за договор).Въпросат ми е,има ли някакъв начин с това пълномощно да си я отчисля в даначното,защото от тогава не мога да се свържа с него.Ако има някой запознат с такъв варянт ще съм много благодарен,че не ми се плащат по 130лв на година.
Коментар
-
Mandor написа:milen4o написа:Продадох една кола на един познат,като му направих генерално пълномощно(защото сега нямал пари за договор).Въпросат ми е,има ли някакъв начин с това пълномощно да си я отчисля в даначното,защото от тогава не мога да се свържа с него.Ако има някой запознат с такъв варянт ще съм много благодарен,че не ми се плащат по 130лв на година.Fiat Coupe 2.0 16V turbo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар