Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към габровци...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Молба към габровци...

    ..."да искаш нещо от габровец било...габровски хумор"...хахахахахаШегувам се.Колеги, майка ми, която е млад и начеващ хакер е крайно недоволна от БТК, трети ден няма нет. Днес отишла да вдига скандал, накрая се оказало че взаимно си вдигнали скандал....споделен скандал. Та, доставчик за Габрово се търси. Сигурен, надежден, евтин и кабелен.Моля за съдействие. Благодаря предварително от името на майка ми.

    #2
    То за в Габрово изборът не е много голям, аз съм на БТК, да не е при нея проблема нещо с компютъра. Другият доставчик е Глобком, риска е, ако още са с кабелите по покривите, да не й изгърми лан карта, пък може и целият компютър. Има и други доставчици, но нямам никаква представа за това което предлагат, примерно Едасат, Цифрови системи и навярно някои други които дори не ги знам.

    Коментар


      #3
      "Евроком" (кабелната телевизия). Имат някакви нови тарифи от сорта на 20 м.бита за 20 лв. Нещо такова. Други, освен дето Peho ги е казал нема.
      brava 1.6_v16 elx

      Коментар


        #4
        В момента и аз съм на БТК...не съм много доволен,но като няма други алтернативи Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 ..нямаме голям избор..Другия вариант е както каза колегата "peho" e Глобалком....Мисля,че тарифата е 18 лв за месец!..Но не съм абсолютно сигурен!Поздрави!
        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

        Коментар


          #5
          Абе незнам ама аз от 3години горе доло сам на БТК и досега не ми е спирал нета и немисля да го сменям.Колега провери и ПС наистина щото нищо не се знае.
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

          Коментар


            #6
            Ако имаш проблем с нет-а на БТК първо звънни на 0800100 от там бързичко задвижват нещата. Скоро имах малки проблемчета - звъннах вечерта попитаха ме кога е удобно да дойде човек на място и на другия ден в уречения час всичко беше оправено. От както съм се оттървал от местните кабелари съм си спестил много нерви. Яворе може и ти да се обадиш на този номер и да кажеш къде е проблема /за кой абонат става въпрос/ и всичко ще се оправи.

            Коментар


              #7
              Re: Молба към габровци...

              Авео написа:
              ...Колеги, майка ми, която е млад и начеващ хакер е крайно недоволна от БТК, трети ден няма нет. Днес отишла да вдига скандал, накрая се оказало че взаимно си вдигнали скандал....споделен скандал. Та, доставчик за Габрово се търси. Сигурен, надежден, евтин и кабелен.Моля за съдействие. Благодаря предварително от името на майка ми.
              Както е казал колегата - вънни на 0800100. Там нещата се придвижват учудващо бързо и с изумителна коректност... 2-3 пъти съм звънял за различни абонати и съм много доволен. Аз съм на БТК тук и не съм имал проблеми от година и отгоре... Пробвайте да звъннете на "центъра за връзка с клиенти" и предполагам ще се разреши проблема. Така ще си спестиш главоболията със смяна на доставчика. За кабеларките... много, много, мноооого зависи в кой квартал трябва да се закара нетЯ... Бих ти препоръчал ЕдаСат. Един колега е към тях и е доволен 1Мб доунлоад, около 300к ъплоуд за 18лв на месец, без договори и щуротии. Общо взето кабеларките режат глави с цените си в сравнение с БТК, тъй че пак ти препоръчвам да пробваш да си възстановиш връзката.Ако с нещо можем да помагаме - имаш ми телефона

              Коментар


                #8
                Пропуснах да кажа че е съвсем безпредметно да се вдигат скандали на "касиерките" в БТК... имах случай да се разправям и с тях за един проблем и хич не им чуват главите от оперна музика... а от интернет още по-малко.. или поне на тази, която попаднах...Като се обадих на 0800100 на следващия ден звъннах пак, понеже предположих че ще се отнесат несериозно и да им набия канчетата. Оказа се че проверяват цялото трасе до вкъщи и до вечерта бяха стигнали до нас... проблема се оказа в сплитерната кутия на съседите (или нещо такова)

                Коментар


                  #9
                  Аз съм на Globcom проблеми няма кабелите веча са под земята плащам 20 лв.скороста е 2 3 мб. Обаче м/у 5 - 7 4аса става около 600 кб.единственото което не харесвам в таз фирма е че на 1 во число от месеца веднага го спират ако не е платен... http://globcom.net/ за повече инфоОп забраих да спомена че имаме и DC strong програма която секи потребител споделя филми музика и тнт сичко се тегли за секунти от там
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

                  Коментар


                    #10
                    Мда, явно сме късметлии тука. Като чета в Габрово как седят нещата...Само за информация - в Ямбол има няколко различни кабелни доставчика. Алтернативата е WiMax мрежи, вече работят няколко. БТК ADSL-то, поне в Ямбол и СЛивен, където имам наблюдения е под всякаква критика. Поне по отношение на скорост. Изумяващо БАВЕН интернет, въпреки големите реклами.Аз тегля филми нощем със скорост 4-5 МБ/с, това от торент тракери. От местната мрежа с ДЦ++ скоростта е почти винаги такава, но откакто съм на неограничен (по трафик) достъп, спрях да влизам там, че е бъкано с вируси.От 3 години вече ползвам услугите на този доставчик, нямам никакви оплаквания. При авария реагират бързо и компетентно. След като мине датата ти за плащане, а не си платил, още една седмица ти върви интернета, като на всеки кръгъл час за 5 минути спира и ти излиза съобщение, че не си платил.Дори след тази седмица, продължават да вървят скайп, ИЦКю - спира само браузването.

                    Коментар


                      #11
                      Проблеми винаги възникват, въпросът е какво прави доставчика, за да ги оправи. В ПРиселци позвам БТК - за 1 година е спирал 2 пъти - веднъж заради профилактика (около 4 часа) и веднъж по кабелна причина. Още същия ден дойде техник и оправи кабелите. Immortal: Доставчиците в Ямбол, по десетобалната система, им давам -10. За техниците, а и не само за тях, такова нещо като час на пристигане или да се обадят, че са на покрива или че са оправили проблема няма. Една седмица ги чаках 4 поредни дни да дойдат да ми оправят нета. Добре, че работя удома и имах време да ги чакам! Не искам да спомена пълната им некадърност - в офиса нямаше нет. Идва един и казва на майка ми, че нета бил добре, ама нейния компютър бил повреден. Имаше много работа тогава и чак след един месец занесохме компа и се оказа, че нищо му няма, а проблемът е в доставчика. Тя, като отишла в офиса, право при шефа, и и отпуснаха един месец безплатен.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

                      Коментар


                        #12
                        Зависи от доставчика явно Аз съм на Оптинет и нямам такива оплаквания като на майка ти... Може и да не съм попадал в ситуация, незнам, но съм доволен.Но темата е за Габрово, да не спамим повече.

                        Коментар


                          #13

                          Коментар


                            #14
                            Аз пък бях една година на Интернет Груп.Първия месец никакви проблеми,после всеки ден нямах по 1-2 часа нет или спираше за цял ден УЖАС ! От както минах на БТК един път не е спрял нета ! Иначе по темата,сигурно има някакъв пробелм по трасето звънни на номера дето ти го написаха по-горе и ще ти отговорят съвсем любезно.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

                            Коментар

                            Working...
                            X