Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най бързото помпане на гуми.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най бързото помпане на гуми.

Колеги ето един метод за бързо помпане на гуми, не ви трябват нито компресор за запалката нито помпи.Цък

r_osen@yahoo.com

Същия метод демонстрираха в ТОП ГИЪР миналата седмица, много ми е интересно как се прави, ще взема да пробвам, ама с какъв газ да стане?
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      Същия метод семонстрираха в ТОП ГИЪР миналата седмица, много ми е интересно как се прави, ще взема да пробвам, ама с какъв газ да стане?
      Да в Топ Гиър и аз го видях на Хилукса.Интересното е,че когато джантата или гумата е крива пак се напомпва
      Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Ако някои знае от къде може да се купи такъв спреи и колко струва нека сподели тва е супер зрелищно се ще си изпускам гумите пред мацките
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
          Ако някои знае от къде може да се купи такъв спреи и колко струва нека сподели тва е супер зрелищно се ще си изпускам гумите пред мацките
          Не забравяй че трябва и да отлепиш гумата от джантата в противен случаи яко ще се омотаеш пред мацката .

r_osen@yahoo.com

Коментар

Това няма ли да стане с нормален дезодорант? Или с тея дет са с въздух, нали и те са яко запалими.... Не съм го гледал това предаване на ТопГиър...

Коментар

bubachko написа:
              Това няма ли да стане с нормален дезодорант? Или с тея дет са с въздух, нали и те са яко запалими.... Не съм го гледал това предаване на ТопГиър...
              едва ли ще стане с дезодорант според мен ама ако изскаш пробваи и кажи дали е станало и ако да имаш ли още не изгоряла фиатка
              Subaru B9 tribeca 3.0
              Peugeot 307 04
              Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Абе ше си взривите задниците бе!
                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Няма ли някой с една гума и джанта да тества....

Коментар

Да метода се ползва при стречване на гумите! Т.е. на широка джанта да сложиш тясна гума!! Ползва се за залепяне на гумата към леглото на джантата, но понякога се получава обратен ефект, т.е. става вакум и гумата е като изпусната въпреки че ляга към леглото!! Използва се пропан бутан или спрей за бърз старт за карбуратор!!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Внимавайте с тестванията
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Те онея в челопечево гуми са помпали лятото...

Коментар

Луда раота... Много е ефектно - не отричам, но... колко атмосфери надува тоя спрей? Ами ако гумата не издържа такова налягане? Ами ако напръскаш повече от колкот трябва? Ами ако подпалиш не където трябва? Ами ако глътнеш "въздух" наситен от тоя спрей... и после запалиш? Ами ако? Вий сте идиоти...
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ето още един пример! Тук без допълнително напомване не става! http://www.youtube.com/watch?v=Tzbgy...eature=related
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Мдам... А ето какво става ако попрекалите... http://www.youtube.com/watch?v=GFyn6...eature=related
                              Executer написа:
                              Използва се пропан бутан или спрей за бърз старт за карбуратор!!
                              А инак именно това имах предвид и аз, то в оня спрей дет го продават за чистене на клавиетури, май беше точно с пропанбутан... и дет фъцка ледено кат го обърнеш... Кат гледам на повечето клипчета май точно с такова го правят

Коментар

Working...
                              X