Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барчета или Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Барчета или Пунто

Здравеите мисля да сменям колата и да си взема Фиат Барчета 1.8 131конски сили или Фиат Пунто 1.4ГТ (турбо).Ако може да ми кажете плюсовите и минусите на двете коли. Какви са цените на обслужването и такива та му нища (слаби места).
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Мога да ти предложа страхотна червена барчета, правена е като за свой човек пиши лично, ако имаш интерес..пп по темата, да намериш запазено пунто ГТ турбо е по-трудно, защото се кара на макс, а барчетата е по-гъзарска количка и при бавно каране, проста логика, но железна. а и турбо кола се поддържа по-турдно и създава повече ядове, по принцип, вярно че си е въпрос на късмет Успех
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Колега е прав. Едната е вървежна , а другата гъзарска. Ти си прецени от кое имаш нужда
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Само дето на барчетата се намират ламарини трудно, но да се надяваме .че няма да имаш такива премеждия.
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

а на барчетата как са и частите като цени горе долло ролки ремаци
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Колега гъзарска е много. Двигателя е като моя, много трудно се намират части..... Уникална е като визия, но ако си над 1.80см. ще ти е доста тегаво в нея. А и не е за ежедневка. Ако си оставиш Бравата и си вземеш Баркетата за събота и неделя, ще е най - добре!
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

КАкво им се разтропва на тези баркети по двигателите? На един приятел на празен ход барчетата му трака като дизел, и една друга съм заслушвал и тя трака така... И като форсира шума изчезва... Иначе карах наскоро и ме впечатли със ускорението си и със стойката на пътя

Коментар

Еми вариатора трака, голяма работа, нали е 1,8. Иначе този двигател си е класика, защо да се намират трудно части?
                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Ами казано чесно бравата няма да мога да я запазя ще я връчвам на дядо за да даде и тои някои лев а много изках барчета ама ако нищо не стане ще си купим браво макар, че не ми се ще да карам пак такава.
                  Subaru B9 tribeca 3.0
                  Peugeot 307 04
                  Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Двигателя си е нормален 1.8 бре просто ламарините е гадни , фарове стопове....Като с купето са нещатата.И аз мисля ,че за 2ра кола е по-добре....
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Dikata_BG написа:
                      Ами казано чесно бравата няма да мога да я запазя ще я връчвам на дядо за да даде и тои някои лев а много изках барчета ама ако нищо не стане ще си купим браво макар, че не ми се ще да карам пак такава.
                      Земай барчетата..... с малко повече ентусязъм сичко ще намериш .

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                      ex:Opel Kadett 1.3
                      ex:Fiat 125p
                      ex:Москвич 412

Коментар

Барчета е хубава колица,стилна,бърза ,но определено тя е само да си праиш кефа ... Ко мислиш всеки ден да я караш из града по-добре браво.Иначе ако си намериш такова запазено пунто ще е супер но шансът е малък за жалост.П.П И не можах да разбера кво толкоз като ламарините са скъпи ? Той да няма пък всеки месец да се блъска ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Баркета е твоята кола
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Мммм то уж стандартен двигател ама цял месец търсих ангренажно колело..... затова казвам, че трудно се намират части...
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97
                            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

колега колко горе доло ти излиза обслужването на този двигател (ремаци и ролки)
                              Subaru B9 tribeca 3.0
                              Peugeot 307 04
                              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                              X