Здравеите мисля да сменям колата и да си взема Фиат Барчета 1.8 131конски сили или Фиат Пунто 1.4ГТ (турбо).Ако може да ми кажете плюсовите и минусите на двете коли. Какви са цените на обслужването и такива та му нища (слаби места).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барчета или Пунто
Collapse
X
-
Мога да ти предложа страхотна червена барчета, правена е като за свой човекпиши лично, ако имаш интерес..пп по темата, да намериш запазено пунто ГТ турбо е по-трудно, защото се кара на макс, а барчетата е по-гъзарска количка и при бавно каране, проста логика, но железна. а и турбо кола се поддържа по-турдно и създава повече ядове, по принцип, вярно че си е въпрос на късмет
Успех
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
Колега гъзарска е много. Двигателя е като моя, много трудно се намират части..... Уникална е като визия, но ако си над 1.80см. ще ти е доста тегаво в нея. А и не е за ежедневка. Ако си оставиш Бравата и си вземеш Баркетата за събота и неделя, ще е най - добре!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Ами казано чесно бравата няма да мога да я запазя ще я връчвам на дядо за да даде и тои някои лев а много изках барчета ама ако нищо не стане ще си купим бравомакар, че не ми се ще да карам пак такава.
Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:Ами казано чесно бравата няма да мога да я запазя ще я връчвам на дядо за да даде и тои някои лев а много изках барчета ама ако нищо не стане ще си купим бравомакар, че не ми се ще да карам пак такава.
.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Барчета е хубава колица,стилна,бърза ,но определено тя е само да си праиш кефа ... Ко мислиш всеки ден да я караш из града по-добре браво.Иначе ако си намериш такова запазено пунто ще е супер но шансът е малък за жалост.П.П И не можах да разбера кво толкоз като ламарините са скъпи ? Той да няма пък всеки месец да се блъска ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар