http://btv.bg/http://www.dnes.bg/art...://blitz.bg/В момента се случва всичко,даваха и по новините директно.Цялата работа била че приятелката му била бременна и някакъв я блъснал миналата година и тя загубила детето.От тогава не са го осъдили и той взима нещата в свои ръце Аз го подкрепям независимо,че тези хора в автобуса нямат никаква вина!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mъж отвлече автобус, пътуващ за Варна!!!27.01.2009 Вторник
Collapse
X
-
Dikata_BG написа:Е и аз го подкрепям ама не е това начина немислиш ли все пак този който е блъснал приятелката му не е в автобуса.Ако питаш мен трябва да хване него и да не казвам кво да го прави!!!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Съвсем очаквано според мен. В България убийците на пътя се разхождат на свобода, а осъдените са единици. Такива неща стават, когато на хората им писне и когато всички жалби и опити човек да си потърси правата спират в някоя улица без изход. Жалко за човека, ще лежи в затвора, а тоя, дето е блъснал приятелката му, едва ли. Аз го подкрепям, отчаяни действоя на един отчаян човек, който отчаяно си търи правата....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Съвсем очаквано според мен. В България убийците на пътя се разхождат на свобода, а осъдените са единици. Такива неща стават, когато на хората им писне и когато всички жалби и опити човек да си потърси правата спират в някоя улица без изход. Жалко за човека, ще лежи в затвора, а тоя, дето е блъснал приятелката му, едва ли. Аз го подкрепям, отчаяни действоя на един отчаян човек, който отчаяно си търи правата....Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Исканията му са малко странни... Не стига останалият стрес на всички, ами и това... не ми харесва. Може скоро да го върнат в родния му град, да го поуспокоят малко Подкрепяте го... ако вашата бременна приятелка е в автобуса, тогава какво? Международния влак ли ще отвличате?!Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
nanobanano написа:ele написа:Съвсем очаквано според мен. В България убийците на пътя се разхождат на свобода, а осъдените са единици. Такива неща стават, когато на хората им писне и когато всички жалби и опити човек да си потърси правата спират в някоя улица без изход. Жалко за човека, ще лежи в затвора, а тоя, дето е блъснал приятелката му, едва ли. Аз го подкрепям, отчаяни действоя на един отчаян човек, който отчаяно си търи правата....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ivalena написа:ele написа:Много съм склонна да хвърля вината на МВР, прокуратура и управляващи, защото са яко забъркани в мафията.А човекът просто иска правосъдиеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не виждам какъв е проблема да намери въпросният мъж лично след като го знае в кое село се намира - и да направи каквото си иска тия хора в автобуса какво са виновни ? ами ако има някой болен там ? или със слабо сърце или ...Аман от луди психопати ,то че държавата ни е шашава -шашава е ,ама и хората са и такива p.s. тоя утре ще влезне в някоя детска градина и ще им прави карате на всичките -ай сиктирфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Опаа то вече имало такава тема - та това е станало едва преди около два часа. Браво - актуални сте.http://www.dnes.bg/article.php?id=64876
Коментар
-
tomazo написа:Не виждам какъв е проблема да намери въпросният мъж лично след като го знае в кое село се намира - и да направи каквото си иска тия хора в автобуса какво са виновни ? ами ако има някой болен там ? или със слабо сърце или ...Аман от луди психопати ,то че държавата ни е шашава -шашава е ,ама и хората са и такива p.s. тоя утре ще влезне в някоя детска градина и ще им прави карате на всичките -ай сиктирFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар