Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mъж отвлече автобус, пътуващ за Варна!!!27.01.2009 Вторник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Всички полицаи на служба тук да си признават веднага! Ако дойде пак 9-ти септември, колко ли от нас ще идат по затворите, а други "безследно ще изчезнат"... Не ми се мисли...
    Хах! Колега, вчера по Нова (мисля че беше там) чух едно подобно изказване, че трябвало интернет форумите да се наблудават, от службите за сигурност, във връзка с подривна дейност. Така като гледам може би 9-ти септември не е мн далеч
    Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

Някой да си спомня комунисти в България да са давали власт без кръв? А за случката - не виждам какво се надуват полицаите. Откога за това да си свършиш работата трябва да те хвалят като че ли си направил нещо изключително? Да не говорим че според мен в случая са имали късмет. Айде да се похвалят с неадекватния 14 януари? Или може би с Белнейски? Или с пуснатия да продължи напред след спиране Максим? С Куцаров? С Декстър дето гни два месеца в моргата и цяла България го търсеше? За циганските безчинства в Мечка?

Коментар

mitakkk написа:
        И какво се оказа? Нямало е катастрофа, детето е живо и здраво. Просто човека е бил с психични отклонения. При тези факти вероятно и тези които го подкрпяха сега ще си върнат думите назад. Това че съдебната система не действа както трябва постоянно ни го нятякват от Евросъюза, но според правосъдния министър Миглена Тачева ( гледах интервю с нея по БТВ) те хората от Евросъюза не са прави и просто се заяждат с България.
        нали!! надявам се колегите съфорумци да спрат да вярват на абсолютно всички неща които се изнасят "ексклузивно" по медиите преди дори още близките на замесените да са уведомени какво се случва а камо ли да имат реална информация отнякъде!@ и освен това идеите за световната конспирация понякога не вървят!!впрочем не знам дали забелязахте че набедената погрешно(както вече стана ясно) кола е фиатка пунто!
        Manowar forever!

Коментар

Понеже бях в колата слушах радио - по всички радиа даваха напълно противоречева информация - от това коя на коя фирма е в автобуса, колко са пътниците, на къде пътуват, и т.н и т.н...Най-смешно ми стана, че по Дарик десет пъти повториха, че репортерката от БТВ пътува в автобуса и води разговор с похитителя. А после тя се обади в ефир и каза, че пътува и че е няколко км от автобуса, а водещите накрая обобщиха, че не са разбрали дали е в автобуса и или пътува натам... :D :D :D

Коментар

О, всеобщия медиен оргазъм на репортерките по-добре да не го коментираме даже...и под ’оргазъм’ нямам предвид метафора, имам чувството че някои новинари изпитват истинско сексуално удоволствие при отразяването на критични ситуации. И във всеки техен въпрос прозира ’Моля те, кажи че много ще умрат аахххх....кажи че е много опасно оххх.....ама кажи че няма надежда аххххх......не, недей ми казва че всичко ще е наред, изброй ми трупове и ми дай кръв..’.

Коментар

vital написа:
              Понеже бях в колата слушах радио - по всички радиа даваха напълно противоречева информация - от това коя на коя фирма е в автобуса, колко са пътниците, на къде пътуват, и т.н и т.н...Най-смешно ми стана, че по Дарик десет пъти повториха, че репортерката от БТВ пътува в автобуса и води разговор с похитителя. А после тя се обади в ефир и каза, че пътува и че е няколко км от автобуса, а водещите накрая обобщиха, че не са разбрали дали е в автобуса и или пътува натам... :D :D :D
              В нета не беше противоречиво освен за броя на пътниците
              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

а във вестниците малее какви глупости пишее то не бяха имена постове, военни, навални, болни здрави АААААААААА ужас сбъркани имена абе не видях една с една еднаква информация да има, да не говорим за ВЯРНА!!направо съм в потрес! да се смееш ли да плачеш ли ееей!
                Manowar forever!

Коментар

lilimnwr написа:
                  а във вестниците малее какви глупости пишее то не бяха имена постове, военни, навални, болни здрави АААААААААА ужас сбъркани имена абе не видях една с една еднаква информация да има, да не говорим за ВЯРНА!!направо съм в потрес! да се смееш ли да плачеш ли ееей!
                  Целта е да има сензация пък каквото и да става.Независимо че не отговаря на действителноста. Това че бъркат имената на хора участвали в инцидента е най малкото. Сега току що изгледах новините и почнаха едни приказки за законното оръжие колко много хора притежавали такова и как толкова лесно ставало придобиването му. Пълни глупости при условие че ние от страните в ЕО да не кажа единствени защото може да да не съм информиран точно сме на разрешителен режим на придобиване. Е и там има проверка дали не си сгазвал лука и дали си добре психически. Но у нас е пълно с бумащина и чакане пред различни истанции. Те тогава на един такъв психически лабилен човек не биха му издържали нервите да не говорим че се изисква и курс за боравене с оръжие и там също може да се засече неадекватното поведение на един такъв човек. Ама цялата работа на жулналистите е давай да разлаем кучетата но никой не зададе въпроса че как аджеба тоя е успял да се снабди с такова оръжие. Първото че е незаконно и второто което ме учудва е че е ПСМ на всичко отгоре и със заглушител. Едно много рядко срещано в българия по простата причина че е внесено в много ограничено количество и е раздавано само като служебно на висши офицери. А на по късен етап даже неофициално снето от употреба.Та мисълта ми е че нещо в цялата работа е гнило. Умишленото ни манипулират от масмедиите. Пренасочва се общественото мнение към един инцидент, / слава богу приключил благополучно/ А за това че в държавата има хиляди други проблеми за което са виновни нашите управници се мълчи. Важното е да се пренасочва общественото внимание в друга посока а не към злободневните проблеми. Кой как и защо окраде държавата и защо сме на това полужение. Защо вече ни наказват с парични санкции по различни еврофондове защо корупцията е обхванала държавата по високите етажи, съдебна система и т.н. Да продължавам ли да питам още...? Или утре ще трябва наистина сами да сътворят някой инцидент както май направиха американците с двете кули. Да отложат истината и пукането на гиганския кредитен балон който представлява американската икономика. Е отложиха го но с това отлагане повлякоха и европа към дъното.Затънали сме до шия и какво сега да не ни кажат днеска ами ами след няколко месеца че ще се и удавим.
                  BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

много точно казанов крайна сметка защо винаги трябва да отдаваме един такъв голям ужасен инцидент изцяло на политически инсинуации на висше ниво?не е ли възможно просто един човек САМ да реши да направи такова нещо? особено освидетелстван? И не е ли по-правилно наистина да се работи конкретно по проблемите които случая разкрива, а не да търсят под вола политически заговор??
                    Manowar forever!

Коментар

Working...
                    X