Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mъж отвлече автобус, пътуващ за Варна!!!27.01.2009 Вторник
Collapse
X
-
Някой да си спомня комунисти в България да са давали власт без кръв? А за случката - не виждам какво се надуват полицаите. Откога за това да си свършиш работата трябва да те хвалят като че ли си направил нещо изключително? Да не говорим че според мен в случая са имали късмет. Айде да се похвалят с неадекватния 14 януари? Или може би с Белнейски? Или с пуснатия да продължи напред след спиране Максим? С Куцаров? С Декстър дето гни два месеца в моргата и цяла България го търсеше? За циганските безчинства в Мечка?
Коментар
-
mitakkk написа:И какво се оказа? Нямало е катастрофа, детето е живо и здраво. Просто човека е бил с психични отклонения. При тези факти вероятно и тези които го подкрпяха сега ще си върнат думите назад. Това че съдебната система не действа както трябва постоянно ни го нятякват от Евросъюза, но според правосъдния министър Миглена Тачева ( гледах интервю с нея по БТВ) те хората от Евросъюза не са прави и просто се заяждат с България.Manowar forever!
Коментар
-
Понеже бях в колата слушах радио - по всички радиа даваха напълно противоречева информация - от това коя на коя фирма е в автобуса, колко са пътниците, на къде пътуват, и т.н и т.н...Най-смешно ми стана, че по Дарик десет пъти повториха, че репортерката от БТВ пътува в автобуса и води разговор с похитителя. А после тя се обади в ефир и каза, че пътува и че е няколко км от автобуса, а водещите накрая обобщиха, че не са разбрали дали е в автобуса и или пътува натам... :D :D :D
Коментар
-
О, всеобщия медиен оргазъм на репортерките по-добре да не го коментираме даже...и под ’оргазъм’ нямам предвид метафора, имам чувството че някои новинари изпитват истинско сексуално удоволствие при отразяването на критични ситуации. И във всеки техен въпрос прозира ’Моля те, кажи че много ще умрат аахххх....кажи че е много опасно оххх.....ама кажи че няма надежда аххххх......не, недей ми казва че всичко ще е наред, изброй ми трупове и ми дай кръв..’.
Коментар
-
vital написа:Понеже бях в колата слушах радио - по всички радиа даваха напълно противоречева информация - от това коя на коя фирма е в автобуса, колко са пътниците, на къде пътуват, и т.н и т.н...Най-смешно ми стана, че по Дарик десет пъти повториха, че репортерката от БТВ пътува в автобуса и води разговор с похитителя. А после тя се обади в ефир и каза, че пътува и че е няколко км от автобуса, а водещите накрая обобщиха, че не са разбрали дали е в автобуса и или пътува натам... :D :D :DFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
lilimnwr написа:а във вестниците малее какви глупости пишее то не бяха имена постове, военни, навални, болни здрави АААААААААА ужас сбъркани имена абе не видях една с една еднаква информация да има, да не говорим за ВЯРНА!!направо съм в потрес! да се смееш ли да плачеш ли ееей!
Коментар
-
много точно казанов крайна сметка защо винаги трябва да отдаваме един такъв голям ужасен инцидент изцяло на политически инсинуации на висше ниво?не е ли възможно просто един човек САМ да реши да направи такова нещо? особено освидетелстван? И не е ли по-правилно наистина да се работи конкретно по проблемите които случая разкрива, а не да търсят под вола политически заговор??Manowar forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар