Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от застрахователи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снейк, докато караш разбира се, а не като я оставиш. Това докато си в колата и караш някой да ти хвърли фас вътре е със същия шанс като да ти падне саксия на колата според мен.

Коментар

Ясно е, че нямах предвид да ти хвърлят фас в движение.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Навремето когато карах нови коли ЗАЗ,Жигула 1200 ,Жигула 1300 , Застава Юго два броя , Трабант601 не съм правил застраховка Каско защото тогава не е имало такава а и времената бяха такива че никой не крадеше кола защото нито можеше да я регистрира после нито пък на части да я продаде че ще осъмне одма в затвора . Сега по време на демокрацията колите които купувах са все за около 5,000лв тъй че файда йок от застраховането .Сами виждате че с голям зор дават пари ако стане нещо .Сина ми кара Алфа 147 нова трета година я кара и я е застраховал за сума ти пари които аз лично не мога да си ги позволя. Направил съм си мои секрети против кражба а иначе уж още мога да преценявам как да се движа та да избегна някое нагъване на ламарини . А застрахователните дружества са си една пирамида и толкова . Голям вой се надаваше всички да си застраховат жилищата против природни бедствия и други щети . Уви , живеещите над мен ме наводниха и аз отидох в застрахователното дружество че го бях зяастраховал апартамента дойдоха снимаха с фотоапарати описваха щетите и когато отидох след седмица да взема уж някакви пари то се оказало че и живещия над мен се е застраховал при тях и трябвало от единия си джоб да извадят пари та да платят на другия си джоб . И усукваха мотаха и накрая пих една студена вода . Да съм се споразумял с горните да ми платят нещо . И от тогава вече и жилището не си застраховам . Въобще родна картинка .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
          Марто, а ти защо си оставяш талона на колата в сервиза! Ако ти го поискат питай защо им е и веднага щяха да си кажат за другия сервиз!
          Aз не съм го оставял талона.Явно с пътна помощ са я карали.А аз знаех че имат и още един сервиз.Записал съм на какви км.съм оставил колата,пък после ще видим на колко ще е върнат
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Working...
          X