Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от застрахователи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата вече е в сервиза.Не мога да я маркирам
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Еми тогава, изчакай да видим как ще я направят и тогава ще коментираме пак. Ако изглежда добре, какво значение има толкова дали е чисто нова вратата или не..все пак твоята също не е била чисто нова. (естествено)
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Аз пък съм много доволен от Армеец, но вероятно защото колите са 2-3годишни. Идват, качват колата на платформа, оправят я(във фирмения сервиз на съответната марка), звънят, отиваш и си я взимаш срещу няколко подписа(има списък с всички подменени части). Слава богу до сега нямаме "тоталка", така че не знам как биха реагирали, но по спомени от общите условия плащат около 70%.

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Еми тогава, изчакай да видим как ще я направят и тогава ще коментираме пак. Ако изглежда добре, какво значение има толкова дали е чисто нова вратата или не..все пак твоята също не е била чисто нова. (естествено)
          Не е била, ама е нямала и кит И много ясно, че като ти оправят колата трябва да разпишеш, че я приемаш. То ако няма такава клауза, те могат да я намажат с лак за нокти и да ти кажат айде бегай. И естествено най-сигурния начин, че са ти сложили нова врата, или поне различна от твоята е да им кажеш в началото, че накрая искаш да видиш старата. Дори и да си я вземеш. Той застрахователя не си ги събира.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SokOtPraskova написа:
            правенето на вратите точно е много пипкава работа ,аз съм раглабял не една и две врати .то са щифчета дето като ги счупят а ти ги сложат я не .Кората на вратата покриват и т.н. ,а и ако имаш колона за музика в самата врата после дрънчи като канче .даже и шум понякога се появява неприятен ,дребни неща ама ,защо да ги има при положение ,че сервиза ще получи пари за нова врата ,за която ти си си платил и ти се полага ,в крайна сметка това е целта на застраховката .
            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
              SokOtPraskova написа:
              правенето на вратите точно е много пипкава работа ,аз съм раглабял не една и две врати .то са щифчета дето като ги счупят а ти ги сложат я не .Кората на вратата покриват и т.н. ,а и ако имаш колона за музика в самата врата после дрънчи като канче .даже и шум понякога се появява неприятен ,дребни неща ама ,защо да ги има при положение ,че сервиза ще получи пари за нова врата ,за която ти си си платил и ти се полага ,в крайна сметка това е целта на застраховката .
              Просто казвам мнение, не разбирам от врати. Просто не мисля, че е кой знае какво дали ще е нова или поизчукана, не разбирам хората, когато искат да имат кола втора, трета, пета ръка и да е перфектна. Кой знае къде има още нещо смачкано преди, дето не си забелязал и не знаеш и после искам нова врата... Въпроса е да изглежда и да е направена добре, ако не му е кеф на човек- да си я прави сам, какво толкова... (Говоря попринцип.)

Коментар

явно не си виждала кола на която ти идва ,да и захапеш муцуната и ....
                фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                  Не разбвах, ама явно така се получава...

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    tomazo написа:
                    Не разбвах, ама явно така се получава...
                    да малко е неразбрано ама ...няма значение в отговор беше на това ,че приемаш ремонта на колата сведен до това -да изглежда добре .а пропускаш факта ,че има огромна разлика между ново и 2-3-4 употреба .Една кола като я караш 3 години (особено фиат ) на 5-тата си става чисто нова :D
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Отивам аз днес в сервиза уж да си взема нещо от колата,гледам тук там колата я няма .Викам си аз сигурно са свалили врата и е вътре в някоя клетка.Влизам в едната другата третата кола няма.Викам си са тея педа....та се возят.Питам абе тука вчера оставих един Мерцедес имам нещо да си взема че го забравих. ООО ние го закарахме в другия сервиз .Къде е другия сервиз ги питам,в Казичене.Оди ги разбери кво правят?

Коментар

Не знам прав ли съм, но аз разсъждавам по по друг начин за тия застраховки КАСКО.Дванадесет коли съм имал през тия вече 41 години зад волана и на нито една не съм правил такава застраховка .И сега и сега нито Фиата нито Мерцедеса са с КАСКО . Да плащам пари на разни измислени застрахователи никога ! Миналата година от ЕвроИнс ми направиха гражданска застраховка и като премия ми казаха ,че при някаква щета по автомобила могат да ми изплатят до 1 000лв. Ок казах. Преди няколко месеца ми се запука предното стъкло в долния ляв ъгъл и отидох при тях за да платят нещо . Уви , чак тогава изплюха камъчето ,че тия пари до 1,000лв можели да ги изплатят ако някой друг ме удари и ако той имал каско то от неговото щели да вземат пари . Дрън ,дрън та пляс. За това аз не разчитам на застрахователи . Каквото стане стане . Човек да остане жив и здрав останалото се нарежда ,но да им пълня гушите с пари то никога няма . И за гражданската отговорност ме е яд но там няма накъде задължен съм . А това ,че за 41 години не съм взел нито 1лв от тях не се решиха да намалят поне наполовина цената за да имат стимул всички да карат внимателно .ПП. Обаче пък спукването на стъклото ми беше от полза голяма . Сега вече не ми се поти предното и страничните стъкла . Така и не разбрах каква е кондиката .
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, затова винаги страничното стъкло - един пръст надолу.

Коментар

Аз не смея без каско.Винаги ще има кой да те надере,подпре и т.н.А и като нищо някоя сутрин може да осъмнеш без кола.А как не си направил на Мерца каско не знам

Коментар

Когато паркираш едни пари на улицата е добре да имаш някаква сигурност, че няма да пиеш една голяма студена вода (за някой коли дори с размер на язовир).Марто, а ти защо си оставяш талона на колата в сервиза! Ако ти го поискат питай защо им е и веднага щяха да си кажат за другия сервиз!
                              F31 BMW 320d

Коментар

ls1 написа:
                                Коцев, затова винаги страничното стъкло - един пръст надолу.
                                На един познат му хвърлиха незагасен фас през спуснатото един пръст стъкло и му се попиля седалката. Иначе и аз го правя този номер, откакто едно лято касетофона на колата се опита да "излезе" от леглото си в жегата.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X