Снимай я от всички страни и я пусни за продаване в mobile.bg, примерно за 2000лв. с договаряне!Поне ще се ориентираш каква е реалната цена....
Вече съм продавала смачкано Браво и съм що годе наясно, че повече от 400лв няма да и взема на цялата кола, иначе ако можех да я разглабям и имах времето можеше и повече да и взема, но за дълъг период от време. Все пак не съм Автоморга... :D
С този твой пост, за съжаление, сама отговаряш на първия си пост и изчерпваш темата Застрахователя ти плаща реално и разликата(загубата) идва от обезценяяването на автомобила....
С този твой пост, за съжаление, сама отговаряш на първия си пост и изчерпваш темата Застрахователя ти плаща реално и разликата(загубата) идва от обезценяяването на автомобила....
Е, не съм казала, че някой е виновен... (освен тоя който ме блъсна де..) Просто ми е мъчно, че ми срина всичко. Ама стига толкова с душевни излияния, просто наистина мисля, че доста малко парички ми дадоха и исках да споделя...
Майната му, слънце. При този удар можеше да си много повече пострадала. Виждаш какво се случва всеки ден. Давай нататък и гледай по-бързо да забравиш всичко свързано с този ужасен за теб момент.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Майната му, слънце. При този удар можеше да си много повече пострадала. Виждаш какво се случва всеки ден. Давай нататък и гледай по-бързо да забравиш всичко свързано с този ужасен за теб момент.
Мерси Зайко! Майната му вярно! Трийте темата направо, че и без това се вижда прикачената снимка на сок :D
Мерси Зайко! Майната му вярно! Трийте темата направо, че и без това се вижда прикачената снимка на сок :D
Хахахахаха, късно е вече. Аз съм повлиян и ще отида да си купя от този сок
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щета
Всъщност при мен беше почти така, с 400 лв по-малко от пълна щета ми изплатиха /тоест от оценката/ и ми оставиха колата с цял двг и всичко почти по предницата...
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Аз споделям виждането на КИКИ, и според мен можеш да изкараш поне 1000лв. от колата!Все пак съм я виждал на живо! И ако не ти се занимава, бих ти помогнал с каквото мога Пък ще ме черпиш едно сокче
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щета
Всъщност при мен беше почти така, с 400 лв по-малко от пълна щета ми изплатиха /тоест от оценката/ и ми оставиха колата с цял двг и всичко почти по предницата...
виж сега, аз не съм злопаметен, просто помня много и съм зъл....та си спомням как някой , казваше , че е получил добро обезщетение от ....... застрахователна компания , защото имал връзки ,ти помниш ли кой беше
да правете с застраховките в сериозни компании не разни мутренски български организации или други ВИФАДЖИИСКИ ФИРМИЧКИ ..... Има германски застраховател, има български много сериозеен застраховател от вртеме оно но германската банка-застрахователно акционерно дружество с първа буква А.... е най-сериозна на пазара.... няма 2 мнения вионаги плащат и няма проблеми аз съм агент вече 2 години сменил съм много застрахователни ФИРМИ от тая не само аз съм доволен но и клиентите ми! междодругото ние агентите в А...... получаваме по малко пари отколкото други агенти в други фирми КОЕТО Е ТЪПА ФИРМЕНА ГЕРМАНСКА ПОЛИТИКА целта е един ден застраховките да се правят само на място! не на крак от приятел..
виж сега, аз не съм злопаметен, просто помня много и съм зъл....та си спомням как някой , казваше , че е получил добро обезщетение от ....... застрахователна компания , защото имал връзки ,ти помниш ли кой беше
Чак пък връзки, ставаше дума, че ми платиха парите на третия ден след 2 рия оглед. А не както обикновено след 2-рата седмица. Въпросът беше и че имам застрахователен агент, който следи за всеки един описан дейтал, та съм си доволна.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар