Послушай Кики ,ако и вземеш 1000 лева пърфект ,плюс другите пари Еми толкова струват тия бангии в крайна сметка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от застрахователи!
Collapse
X
-
Kuku написа:Снимай я от всички страни и я пусни за продаване в mobile.bg, примерно за 2000лв. с договаряне!Поне ще се ориентираш каква е реалната цена....Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Kuku написа:С този твой пост, за съжаление, сама отговаряш на първия си пост и изчерпваш темата Застрахователя ти плаща реално и разликата(загубата) идва от обезценяяването на автомобила....Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Е, не съм казала, че някой е виновен... (освен тоя който ме блъсна де..) Просто ми е мъчно, че ми срина всичко. Ама стига толкова с душевни излияния, просто наистина мисля, че доста малко парички ми дадоха и исках да споделя...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
style34 написа:Майната му, слънце. При този удар можеше да си много повече пострадала. Виждаш какво се случва всеки ден. Давай нататък и гледай по-бързо да забравиш всичко свързано с този ужасен за теб момент.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:Майната му, слънце. При този удар можеше да си много повече пострадала. Виждаш какво се случва всеки ден. Давай нататък и гледай по-бързо да забравиш всичко свързано с този ужасен за теб момент.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
u_bo написа:а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щетаSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
u_bo
EVITA написа:u_bo написа:а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щета
Коментар
-
да правете с застраховките в сериозни компании не разни мутренски български организации или други ВИФАДЖИИСКИ ФИРМИЧКИ ..... Има германски застраховател, има български много сериозеен застраховател от вртеме оно но германската банка-застрахователно акционерно дружество с първа буква А.... е най-сериозна на пазара.... няма 2 мнения вионаги плащат и няма проблеми аз съм агент вече 2 години сменил съм много застрахователни ФИРМИ от тая не само аз съм доволен но и клиентите ми! междодругото ние агентите в А...... получаваме по малко пари отколкото други агенти в други фирми КОЕТО Е ТЪПА ФИРМЕНА ГЕРМАНСКА ПОЛИТИКА целта е един ден застраховките да се правят само на място! не на крак от приятел..Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
u_bo написа:EVITA написа:u_bo написа:а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щетаSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар