Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от застрахователи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Послушай Кики ,ако и вземеш 1000 лева пърфект ,плюс другите пари Еми толкова струват тия бангии в крайна сметка
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Kuku написа:
      Снимай я от всички страни и я пусни за продаване в mobile.bg, примерно за 2000лв. с договаряне!Поне ще се ориентираш каква е реалната цена....
      Вече съм продавала смачкано Браво и съм що годе наясно, че повече от 400лв няма да и взема на цялата кола, иначе ако можех да я разглабям и имах времето можеше и повече да и взема, но за дълъг период от време. Все пак не съм Автоморга... :D
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

С този твой пост, за съжаление, сама отговаряш на първия си пост и изчерпваш темата Застрахователя ти плаща реално и разликата(загубата) идва от обезценяяването на автомобила....

Коментар

Kuku написа:
          С този твой пост, за съжаление, сама отговаряш на първия си пост и изчерпваш темата Застрахователя ти плаща реално и разликата(загубата) идва от обезценяяването на автомобила....
          Ми, просто исках да споделя, май

Коментар

Знам и това е лошото - знаеш отговора, но не искаш да го приемеш!Всеки би се чувствал така на твое място, но никой не е виновен за това

Коментар

Е, не съм казала, че някой е виновен... (освен тоя който ме блъсна де..) Просто ми е мъчно, че ми срина всичко. Ама стига толкова с душевни излияния, просто наистина мисля, че доста малко парички ми дадоха и исках да споделя...

Коментар

Майната му, слънце. При този удар можеше да си много повече пострадала. Виждаш какво се случва всеки ден. Давай нататък и гледай по-бързо да забравиш всичко свързано с този ужасен за теб момент.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  Майната му, слънце. При този удар можеше да си много повече пострадала. Виждаш какво се случва всеки ден. Давай нататък и гледай по-бързо да забравиш всичко свързано с този ужасен за теб момент.
                  Мерси Зайко! Майната му вярно! Трийте темата направо, че и без това се вижда прикачената снимка на сок :D

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    style34 написа:
                    Мерси Зайко! Майната му вярно! Трийте темата направо, че и без това се вижда прикачената снимка на сок :D
                    Хахахахаха, късно е вече. Аз съм повлиян и ще отида да си купя от този сок
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

u_bo написа:
                      а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щета
                      Всъщност при мен беше почти така, с 400 лв по-малко от пълна щета ми изплатиха /тоест от оценката/ и ми оставиха колата с цял двг и всичко почти по предницата...
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз споделям виждането на КИКИ, и според мен можеш да изкараш поне 1000лв. от колата!Все пак съм я виждал на живо! И ако не ти се занимава, бих ти помогнал с каквото мога Пък ще ме черпиш едно сокче
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

EVITA написа:
                          u_bo написа:
                          а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щета
                          Всъщност при мен беше почти така, с 400 лв по-малко от пълна щета ми изплатиха /тоест от оценката/ и ми оставиха колата с цял двг и всичко почти по предницата...
                          виж сега, аз не съм злопаметен, просто помня много и съм зъл....та си спомням как някой , казваше , че е получил добро обезщетение от ....... застрахователна компания , защото имал връзки ,ти помниш ли кой беше

Коментар

Аз! :D

Коментар

да правете с застраховките в сериозни компании не разни мутренски български организации или други ВИФАДЖИИСКИ ФИРМИЧКИ ..... Има германски застраховател, има български много сериозеен застраховател от вртеме оно но германската банка-застрахователно акционерно дружество с първа буква А.... е най-сериозна на пазара.... няма 2 мнения вионаги плащат и няма проблеми аз съм агент вече 2 години сменил съм много застрахователни ФИРМИ от тая не само аз съм доволен но и клиентите ми! междодругото ние агентите в А...... получаваме по малко пари отколкото други агенти в други фирми КОЕТО Е ТЪПА ФИРМЕНА ГЕРМАНСКА ПОЛИТИКА целта е един ден застраховките да се правят само на място! не на крак от приятел..
                              Ето ме вече с Фиат

Коментар

u_bo написа:
                                EVITA написа:
                                u_bo написа:
                                виж сега, аз не съм злопаметен, просто помня много и съм зъл....та си спомням как някой , казваше , че е получил добро обезщетение от ....... застрахователна компания , защото имал връзки ,ти помниш ли кой беше
                                Чак пък връзки, ставаше дума, че ми платиха парите на третия ден след 2 рия оглед. А не както обикновено след 2-рата седмица. Въпросът беше и че имам застрахователен агент, който следи за всеки един описан дейтал, та съм си доволна.
                                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Working...
                                X