Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от застрахователи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Точно така - сумата е такава, защото колата си е в теб!Продадеш ли колата, ще получиш сума много близка до реалната стойност Как разбра, че двигателя е "заминал" ?!А под "скоростите и левия преден амортисьор, а и два стопа" какво означава - колата е на баница и няма здрав детайл по нея?Врати, капаци, гуми и джанти, климатик, седалки, табло, волан... има много неща за продаване в една кола с "тотална щета"

Коментар

u_bo написа:
      а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щета
      На мен пък ми се вижда малко. За преден капак, калник, двата радиатора, броня, фар, мигач и изкривен рог ми дадоха 1500 (Уника, по ГО). за рено 19, 93-та. Всичко друго и беше здраво... Ся и ако ми кажете, че по ГО плащат повече, отколкото по каско....
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Май стана гузен не гонен бяга... Къде е заяждането? Интересно ми е защо се приема като реклама една кутия сок на аватара, а ако пише ФИАТ, BMW или нещо друго не е? Това не беше заяждане, а въпрос, затова съм го и подчертал, ама щом така го приемате...или не можем да задаваме въпроси към модераторите?Задавайте въпроси, ама където му е мястото!Има си цял раздел за такива работи!Модератор - Yavor
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
          Точно така - сумата е такава, защото колата си е в теб!Продадеш ли колата, ще получиш сума много близка до реалната стойност Как разбра, че двигателя е "заминал" ?!А под "скоростите и левия преден амортисьор, а и два стопа" какво означава - колата е на баница и няма здрав детайл по нея?Врати, капаци, гуми и джанти, климатик, седалки, табло, волан... има много неща за продаване в една кола с "тотална щета"
          Разбрах, защото колата ми беше в сервиз, за да я снимат. Ударена е челно и отдясно, цялата дясна задна страна и по продължението на вратата, отзад-отдясно, отдолу (скачах през едни бордюри). Джантите ми ги откраднаха - предна дясна беше заминала. А аз за жалсот нямам възможност да разглабям табла и др., нито пък разбирам толкова.Не съм си мислела, че дават 100% от застрахователната сума, но ~50% е смешно според мен.
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ето как изглежда...
            Прикачени файлове

Коментар

Хоп - дясно електрическо огледало.... Хоп - пръскалки за чистачките, че мойта едната е позапушена....

Коментар

ogi28b написа:
                Хоп - дясно електрическо огледало.... Хоп - пръскалки за чистачките, че мойта едната е позапушена....
                Огледалото е счупено Ама то заприлича на тема от друг раздел..

Коментар

Обжалвай ! малко са ти дали много ясно ,ти от тая купчина ламарина дето е останала я и вземеш 700 лева я не .а примера с огледалото и пръскалката е -40 лв Отделно ако няма условия да я продава на части ,ама така е с тия ....... ай да не казвам фиати :Dмного са скъпи и много държат цена .
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Отстрани и отзат удари има ли?И пак ще попитам - какво значи "заминал" двигател?Така като гледам, над 1000лв. може да се вземе от тази кола в това състояние.... на части може и повече, но се разтегля във времето.

Коментар

ogi28b написа:
                      с 10 лева за това и 10 за онова дали ще направи достатъчно, че да си купи друга? А и цяла да я даде, повече от 300 няма да вземе. Обжалвай и според мен....
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Че те 300лв. дават за скрап бе, хора!Колата е цяла и оборудвана....

Коментар

Kuku написа:
                          Отстрани и отзат удари има ли?И пак ще попитам - какво значи "заминал" двигател?Така като гледам, над 1000лв. може да се вземе от тази кола в това състояние.... на части може и повече, но се разтегля във времето.
                          Цялата дясна страна е смачкана (вратата и панела целия),отзад е ударена бронята. От долу също има удари, заради високия бордюр. Двигателя е със прескочил ремък (май това беше-не разбирам)

Коментар

Добре, че си жива и здрава!
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                              Добре, че си жива и здрава!
                              За здрава - все още не съм, но добре, че поне съм жива :D Май вече не ме е и толкова яд, късно е за обжалване, май... вече се разписах на ордера. Само да си съзсавам допълнителни грижи...

Коментар

Снимай я от всички страни и я пусни за продаване в mobile.bg, примерно за 2000лв. с договаряне!Поне ще се ориентираш каква е реалната цена....

Коментар

Working...
                                X