Колеги, честно откачам от яд! Не стига, че сума време колата ми стоя в зервиз, за да я огледат (това струва пари, не малко), накрая като я освободиха ми откраднаха джантите с хубавите гуми!Отивам днес за изплащане на тотална щета от Армеец и ми дават 2 678лв., за кола която е оценена и застрахована на 5050лв! Страшно много ме е яд! Служителката беше супер нелюбезна и само се караше (касиерката), накрая я запитах как се оценяват парите за пълна щета, а тя ми отвърна: Не ме интересува, подписвай се тук. Вашият експерт е еди кой си, питайте него по официален писмен път или му задайте въпрос чрез охраната навън.Ненормална работа, за всичко обвинявам обаче онзи господин, който ме блъсна-всичко лошо му желая!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от застрахователи!
Collapse
X
-
Затова винаги при познат си прави застраховката. Защото тук (България) е така, нямаш ли някой познат гледат да те изпързалят ...за съжаление"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
-
SokOtPraskova написа:tyson написа:Затова винаги при познат си прави застраховката. Защото тук (България) е така, нямаш ли някой познат гледат да те изпързалят ...за съжалениеBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
tyson написа:Майко.... да ти имам "познатите" Ади...П.С. За аватар си сложи поне Фанер, тази Флорина някак си не ти ходиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
tyson написа:Хубаво де, голяма работа станало...то човек да не реши да си направи базикEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: Аман от застрахователи!
SokOtPraskova написа:Колеги, честно откачам от яд! Не стига, че сума време колата ми стоя в зервиз, за да я огледат (това струва пари, не малко), накрая като я освободиха ми откраднаха джантите с хубавите гуми!Отивам днес за изплащане на тотална щета от Армеец и ми дават 2 678лв., за кола която е оценена и застрахована на 5050лв! Страшно много ме е яд! Служителката беше супер нелюбезна и само се караше (касиерката), накрая я запитах как се оценяват парите за пълна щета, а тя ми отвърна: Не ме интересува, подписвай се тук. Вашият експерт е еди кой си, питайте него по официален писмен път или му задайте въпрос чрез охраната навън.Ненормална работа, за всичко обвинявам обаче онзи господин, който ме блъсна-всичко лошо му желая!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Kuku написа:Сокче, колата в теб ли е или ти я взеха?Май пропускаш нещо ми се струва....Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
u_bo
а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щета
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:tyson написа:Майко.... да ти имам "познатите" Ади...П.С. За аватар си сложи поне Фанер, тази Флорина някак си не ти ходиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар