Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от застрахователи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аман от застрахователи!

Колеги, честно откачам от яд! Не стига, че сума време колата ми стоя в зервиз, за да я огледат (това струва пари, не малко), накрая като я освободиха ми откраднаха джантите с хубавите гуми!Отивам днес за изплащане на тотална щета от Армеец и ми дават 2 678лв., за кола която е оценена и застрахована на 5050лв! Страшно много ме е яд! Служителката беше супер нелюбезна и само се караше (касиерката), накрая я запитах как се оценяват парите за пълна щета, а тя ми отвърна: Не ме интересува, подписвай се тук. Вашият експерт е еди кой си, питайте него по официален писмен път или му задайте въпрос чрез охраната навън.Ненормална работа, за всичко обвинявам обаче онзи господин, който ме блъсна-всичко лошо му желая!
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Затова винаги при познат си прави застраховката. Защото тук (България) е така, нямаш ли някой познат гледат да те изпързалят ...за съжаление
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
      Затова винаги при познат си прави застраховката. Защото тук (България) е така, нямаш ли някой познат гледат да те изпързалят ...за съжаление
      Въпроса е, че имам познат...и така се случи. Смятай, ако нямах..

Коментар

SokOtPraskova написа:
        tyson написа:
        Въпроса е, че имам познат...и така се случи. Смятай, ако нямах..
        По гражданска отговорност ли ти изплаюат щетата?Преди доста години имах същият проблем отново с Армеец!От тогава съм казал,че никога няма да се застраховам при тях,независимо на каква цена ще ми предложат застраховката
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

По каско ми изплащат, не по ГО Още няма виновник по делото за катастрофата, че да е по ГО.

Коментар

Майко.... да ти имам "познатите" Ади...П.С. За аватар си сложи поне Фанер, тази Флорина някак си не ти ходи
            Прикачени файлове

Коментар

tyson написа:
              Майко.... да ти имам "познатите" Ади...П.С. За аватар си сложи поне Фанер, тази Флорина някак си не ти ходи
              Колежката беше предупредена за реклама в аватара - не я подстрекавай пак.А и ти вземи махни този линк от подписа си..
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хубаво де, голяма работа станало...то човек да не реши да си направи базик

Коментар

tyson написа:
                  Хубаво де, голяма работа станало...то човек да не реши да си направи базик
                  То човек не може една реклама като хората да направи... :D Аман и от познати... Сега с тия пари мога само да си купя някое очукано браво нов внос... дето ще има сумати разходи...

Коментар

Re: Аман от застрахователи!

SokOtPraskova написа:
                    Колеги, честно откачам от яд! Не стига, че сума време колата ми стоя в зервиз, за да я огледат (това струва пари, не малко), накрая като я освободиха ми откраднаха джантите с хубавите гуми!Отивам днес за изплащане на тотална щета от Армеец и ми дават 2 678лв., за кола която е оценена и застрахована на 5050лв! Страшно много ме е яд! Служителката беше супер нелюбезна и само се караше (касиерката), накрая я запитах как се оценяват парите за пълна щета, а тя ми отвърна: Не ме интересува, подписвай се тук. Вашият експерт е еди кой си, питайте него по официален писмен път или му задайте въпрос чрез охраната навън.Ненормална работа, за всичко обвинявам обаче онзи господин, който ме блъсна-всичко лошо му желая!
                    Стига да не си се излъгала да подпишеш едно формулярче, къде се казва, че независимо какво ти изплатят, няма да имаш претенции, можеш да си потърсиш правата за това.Иначе - гадно наистна. Ще разбера сумата, ако е по ГО, но ако е по каско.....
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Сокче, колата в теб ли е или ти я взеха?Май пропускаш нещо ми се струва....

Коментар

Kuku написа:
                        Сокче, колата в теб ли е или ти я взеха?Май пропускаш нещо ми се струва....
                        У мен е колата, само дето здрави са само скоростите и левия преден амортисьор, а и два стопа.. Двигателя е заминал..Не си спомням за никакви формулярчета да съм подписвала, освен Разходен Касов Ордер за парите, които получих. (Даже не ми дадоха копие.. )

Коментар

а според мен си изпаднала в заблуждение , че при тотална щета ти изплащат сумата от застраховката.прочети си договора :: - това малко хора го правят.Освен това - ще вземеш някакви пари , като продадеш колата на части - като добавиш и обезщетението - ще се получи прилична сума.Не забравяй , че ако изплащаха пълната сума , че и ти оставят ’остатъците’ - в БГ щеше да има доста катастрофи с пълна щета

Коментар

Едва ли само това е здраво.Седалки, стъкла, табло, еърбеци....Дай някоя снимка на колата де!
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              tyson написа:
                              Колежката беше предупредена за реклама в аватара - не я подстрекавай пак.А и ти вземи махни този линк от подписа си..
                              Само питам - ако си сложа Мерцедес на аватара, трябва ли да го махна? Или ще се счита за реклама?Колега, това си директно заяждане с модератор.Прочети ако обичаш правилата на форума.Модератор - Yavor
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                              X