Колеги, някой знае ли каква е процедурата на смяна на номерата с новите със знака на Евросъюза. Запазва ли се номера? Питам, защото аз си избрах номер, подадох си молба в КАТ, платих си го и след два месеца излязаха новите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как става смяната на номерата с новите
Collapse
X
-
naskobg написа:Да бе, аз съм подал молба за номер, не за звездичките.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз явно нещо пропускам...Какво означава "избрах си номер и си го платих". Не са ли ти го дали още тоз номер? Сега с какъв номер караш?Ако си избрал комбинация от цифри, не виждам проблем да ти е от новите серии със звездички. Ако номерът ти още не е издаден, няма как да е със трикольора, такива вече не правят. Щом не си го получил, със сигурност ще е със звездички. Преминаването от БГ знаме към ЕС знаме не стана с нова серия. Просто си продължиха до където бяха стигнали номерата, като само смениха символа. номера от една и съща серия има и със БГ знаме, и със звездички. В Ямбол например, номера до У 6099 АК са с БГ знаме, а след У 6100 АК са с евро-знаме.Ако вече си получил номера си, и той е със БГ знаменце, няма как да ти го сменят същия с ЕС звездички. За тази цел продават стикери по бензиностанциите ШЕЛ (аз съм с такива), които залепяш върху синята лента. Лошото е, че тези стикери не са светлоотразяващи, но какво от това?!? А ако ти е толкоз дерт, може да си поръчаш в някоя рекламна агенция светлоотразяващи...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар