Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Променена: ЯКИ ПРИЧЕСКИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Dedra 2.0 написа:
    KML написа:
    dedra, твоята коса да не е като авантара ти- смачкана?
    По-зле хич я няма :D Бай дъ уей тази прическа която си я снимал може да я получиш при по-дълъг престой в Стара Загора и приятелско отношение с местните фешъни :D
    Що пък точно в Стара Загора Я кажи че ми стана интересно
    Имам лоши преживявания със Заралии,не го приемай лично,знам че навсякъде има идиоти и нормални.

Коментар

Не съм се обидил или нещо просто ми беше станало интересно ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

doofiat написа:
        ...Беше много готина мацка преди 9-10 години :D
        Аз що мислиш че едно време отидох при "мойта" фризьорка Че и мома беше тогава, и аз бях ерген Но си останах само с подстригването Мерси за инфото иначе, знам го къде е, може и да пробвам и там. Но не ми се изневерява на мойта фризьорка Има ме като реклама - че чак от Ямбол ходя при нея да се подстригвам

Коментар

Ето една много добра прическа.Снимката е бая стара ама изкъртва.Т’фа е 1 мой приятел.http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=7903
          Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Re: ЯКИ ПРИЧЕСКИ

KML написа:
            никой неможе да ми направи тази прическа, помогнете! това е преди да ми развалят косата.
            Не, че нещо, и не, че съм стилист, но това ако е прическа... според мен - ако си махнеш третата вежда - няма да има значение дали гребена ти ще виси или ще стърчи - ще си къде по-вървежен...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: ЯКИ ПРИЧЕСКИ

jenshen73 написа:
              KML написа:
              никой неможе да ми направи тази прическа, помогнете! това е преди да ми развалят косата.
              Не, че нещо, и не, че съм стилист, но това ако е прическа... според мен - ако си махнеш третата вежда - няма да има значение дали гребена ти ще виси или ще стърчи - ще си къде по-вървежен...
              що ми взимаш думите бре? И аз за това си мислех...
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Re: Променена: ЯКИ ПРИЧЕСКИ!

KML написа:
                Здравейте колеги, препоръчайте моля ви добър фризьор в София, по центъра някъде...
                Брей! Три страници изписахте, ама адрес на човека не дадохте! Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Я аз да споделя къде моделират буйните ми коси! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Колега KML, защо не пробваш в Битовия комбинат на бул. Дондуков (близо до пресечката с Бачо Киро)? Не че има гаранция (и там има една, дето хич не я бива), но поне са доста на брой и няма да чакаш. Сравнително скоро ремонтираха салона, чисто е (е по тоя случай вдигнаха и цените, ама...).
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                X