Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жените във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кики в тая тема ли намери баш да коментираш кучките и ку...те :D
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Стига де - нямах това предвид

Коментар

SokOtPraskova написа:
        blagun написа:
        SokOtPraskova написа:
        Kuku написа:
        Формула за любовта няма
        Любовта не се ли пада от Коледната питка?
        Пада се, ама на мен ми се паднаха парички
        Не, че съм те питала.. :D На мен ми се пада 4 години подред, ама ей на...
        какво ей на... :D накрая нова кола
        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Kuku написа:
          Стига де - нямах това предвид
          явно аз съм се объркал напоследък те избива на романтика :D
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Мани, мани - шампанско в кристални чаши и на Витоша

Коментар

Kuku написа:
              Мани, мани - шампанско в кристални чаши и на Витоша
              смей се смей се ,ама имаше поне 20 коли нагоре по пътя за Алеко на 14-ти февруари ,да се любуват на гледката :D p.s. не ме питай какво съм правил там
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз 14-ти не празнувам - останалите 364 дни обачеееее.....

Коментар

Kuku написа:
                  Аз 14-ти не празнувам - останалите 364 дни обачеееее.....
                  Е поне като Трифон зарезан
                  fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Някъде четох,че имало два начина мъжът да се разбере със жената...и те все още не са открити!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      Някъде четох,че имало два начина мъжът да се разбере със жената...и те все още не са открити!
                      Следователно няма начин!!!
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

SHB написа:
                        Irka_fihi написа:
                        На мен лично ми е писнало от нагласата,че когато някой ме почерпи нещо, аз съм длъжна най-малкото да му правя компания цяла вечер,ако не и да вдигна краката после.( Не казвам,че всички мъже са такива).Понеже аз съм от типа жени, които малко грубо отрязват елементарни и просташки домогвания, та автоматично се превръщам в кучка,правя се на интересна и недостъпна и т.н.
                        Не е ли по-просто и по-добре при това положение,просто да откажеш почерпка?
                        Мда,по-добре е, ама ми отне известно време,докато разбера,че това се иска от мен (да правя компания ,най-малкото).Гледах много наивно на нещата, все пак съм попадала на случаи,в които са ми плащали едно питие ,без да имат някакви очаквания от мен.Научих се да различавам тези два типа мъже и определено отказвам почерпки,но пак съм си в графата "кучка".Но не ми пречи- предпочитам тази квалификация, пред "евтин парцал".
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Жените във форума са като всички жени.., а всички жени можем да ги свържем и с Ай Ти технологиите (в най-общ план) Internet ЖенаТрябва да платиш, за да получиш достъп до нея.Server ЖенаВинаги е заета, когато ти трябва.Windows ЖенаЗнаеш, че има много недостатъци, но не можеш да живееш без нея.Powerpoint ЖенаИдеална е за представяне пред хората на празненства.Excel ЖенаКазват, че можела много неща, но ти я използуваш само за основните четири действия.Word ЖенаОтново и отново те изненадва и няма човек на света, който наистина да я разбира.DOS ЖенаВсички вече са я имали, но сега никой не я иска.Back-up ЖенаМислиш, че има всичко, но като опре до същественото, ти прави впечатление, че нещо й липсва.Scan Disk ЖенаЗнаем,че върши добро и само иска да помогне, но по същество никой не знае, какво умее реално, и ако сме честни, ЛАЗИ НИ ПО НЕРВИТЕ!Screen Saver ЖенаВсъщност за нищо не върши работа, но ти харесва да я гледаш.Hard Disk ЖенаСпомня си всичко, по всяко време на деня и нощта.Email ЖенаОт десетте неща, които ти разказва, 9 са абсолютни глупости.Virus ЖенаКогато най-малко го очакваш, тя се инсталира в жилището ти и го завладява.Ако се опиташ да я деинсталираш, ще ти липсват много неща.Ако не го направиш, ще загубиш всичко.
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Това последното за вируса е мноооо верно

Коментар

хахахахах много яко и казано съвсем точно хахаххах
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Уникални индивидчета сме,можете само.........
                                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
                                X