Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жените във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Ам чи ко?
    Гледам ръце, уши, коса, чистоплътие и непушене... :D
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

hwarang написа:
      Колкото по-добре се държиш с някоя жена , тя колкова повече ти се качва на главата и си прай квото си иска с тебе ... повече немам кво да кажа
      Такива сме жените змийчета ...Но понякога сме такива ангелчета И ние жените не сме идеални (и мъжете не сте :P )....един без друг неможем(тарпим,преглащаме и пак се гушкаме)
      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
        И ние жените не сме идеални (и мъжете не сте :P )....един без друг неможем(тарпим,преглащаме и пак се гушкаме)
        Много сладко казано, много ми се гушкаааа...
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Kuku написа:
          Oпаааааааа,нещо ми стана жега... Имаше един вързан на стол...лелееееее,тоя да го хванеш ...и бой, бой, бой... Да си призная честно, тия, дето имаха повечко дрешки по себе си, са много по-секси. А тези с обилната космена покривка изобщо няма да ги коментирам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Мъжът ми спокойно може да намери място в този "каталог".
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Моята теория за жените е,че са създадени и изпратени на Земята от извънземни,с цел да унищожат човешкия род ! Ако не вярвате гледайте "Женени с деца" .Heil Bundy!

Коментар

SHB написа:
              Моята теория за жените е,че са създадени и изпратени на Земята от извънземни,с цел да унищожат човешкия род ! Ако не вярвате гледайте "Женени с деца" .Heil Bundy!
              Това си глупост,много е грубо казано Толкова зле ли изглеждат жените в твойте очи

Коментар

ele написа:
                blagun написа:
                ele написа:
                chris написа:
                Тия половината са пидираси!
                Яд те е, че не изглеждаш така, нямаш плочли по корема, нито стегнато дупе.НормалноНе се коси - залегни на по-малко ядене и повече фитнес.
                Аз пък имам и двете, и съм на мнението на Крис
                дай да видим
                Дай първо ти, аз съм срамежлив....
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Kuku написа:
                  Ам чи ко?
                  Гледам ръце, уши, коса, чистоплътие и непушене... :D
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:1. Вие можете да посетите този магазин само веднъж.2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.Една жена решила да посети същият този "Магазин за мъже", за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: "Мъже, които имат работа" - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: "Мъже, които имат работа и обичат децата". Жената отишла на третия. Там имало надпис: "Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви". "Божичко!" - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: "Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи".- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя! Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: "Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични".На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:"Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!"А точно срещу този магазин бил открит "Магазин за жени". На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж досега никой, никога не се е качвал...
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Коментар

Ай тъй може и да изглежда един нормален мъж: Така също (тоя си е мокрия сън на доста девойки): Но така е недопустимо, поне по моите лични представи за мъже:
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

E, този на 2-рата снимка е върхът
                          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Дами, аз пък да ви задам едно въпросче, понеже повечето се прехласнахете по индивидите на снимките. На вас мъж ли ви е необходим или кокона, която да прекарва повече време от вас самите, пред огледалото?

Коментар

EVITA написа:
                              E, този на 2-рата снимка е върхът
                              Аз съм това
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

[quote="tomazo"]Неотдавна бил открит магазин........
                                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Working...
                                X