Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жените във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    И в общия и в частния случай - всичко опира до таковането. Дали мъжо е джентъл или само мен... няма никакво значение - крайната цел е как да изтакова не толкоз джентъл-жената... Някои кифли се имат за по-големи от останалите, по-красиви, по-умни, по-ненам си кви и накрая не само остават без мен, но дори и без джентъл, да не споменавам, че и без плънка. Камара подобни кифли ни ги споменават през вечер като светски новини... Мъжете сме елементарни - искаме само или почти само секс, храна и пиене, а жените първо искат кинти (т.е. внимание, подплатено с кинти, после ръйш ли внимание подплатено с мъжество, но не и преди ръйш ли да сме обещали да ги издържаме пожизенено... ), а после камара други неща, дето се купуват с тия кинти, но не и техните (взети вече от нас) кинти, а по възможност с последните останали ни кинти..., а след това отиват при следващата касичка....П.П. Лично мои разсъждения на темата внимателенмъж и ... не ангажирам никой с тях.
    Много си прав.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Re: За жените във форума

style34 написа:
      qnisZ написа:
      nikki_sixx написа:
      Ела там, че да си поговорим по-свободно за секса за една нощ.
      АААА пич там дет си мера онази си работа ти г...а недей да си буташ.
      Това не го разбрах и аз. Би ли разяснил къде какво си мериш?
      Там каде си мера ..... ...... не си бутай! От това по точно не мога да го кажа.Модерирано поради нецензурен езикМоля спазвай добрия тон във форумаСмятай се за неофициално предупреденМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

qnisZ написа:
        Там ........за не си бутай!
        Тебе май нещо не те слуша главата, а
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

[quote="style34"]
          qnisZ написа:
          qnisZ написа:
          Слуша го - просто загражда мацката си, но не осъзнава, че тая тема тя я почна... Както и да е - някои мъже нищо не ги слуша
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            style34 написа:
            qnisZ написа:
            Слуша го - просто загражда мацката си, но не осъзнава, че тая тема тя я почна... Както и да е - някои мъже нищо не ги слуша
            Какво и е лошото на темата Темата е съвсем различна от това което Вие пишите
            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Моля Ви като нямате мнение по темата просто НЕпишете по нея
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Само искам да уточня / щото колегата jenshen73 само го загатна /....аз ще го кажа направо. Колежката dzvqroto-qnisZ е съпруга / опааа - половинка / на колегата Янко - qnisZ. Уточнявам това, да не станат сексуално - ориентирани недоразумения... Специални поздрави за Ники и Янко...

Коментар

И след уточнението темата умрЕ
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Не е бе (това последното може и слято) - я да си признаете веднага, кой си бръсне подмишниците, кой ходи на фитнес, кой купува светя без повод, колко често си режете ноктИте и ходили ли сте някога на кола маска, педикюр и/или солариум... мммм???

Коментар

Kuku написа:
                      Не е бе (това последното може и слято) - я да си признаете веднага, кой си бръсне подмишниците, кой ходи на фитнес, кой купува светя без повод, колко често си режете ноктИте и ходили ли сте някога на кола маска, педикюр и/или солариум... мммм???
                      Позачиствам се подмишниците.На фитнес ходя, преди щото по навик, сега щото съм дебел Цветя подарявам когато съм изпуснал някой повод.Ноктите със секачките на работа А кола маска си правя през лятото, като се заформят морета, планини и подобни.На неща дето започват с ПЕДИ не ходя ...

Коментар

Ей тва е - първия престрашил се - евала Не е страшно, ама някой трябва да поведе хорото...Следващият?

Коментар

Под мишките се почиствам,на фитнес не ходя,таковам ..... жената и това си е фитнес,ноктите както каза колегата по време на работа, ама с нокторезачка,а , за коламаската-още на съм съм събрал кураж
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Kuku написа:
                            Айде и аз да кажа от моминска гледна точка...Не си бръсна само подмишницитеНе ходя на фитнес - ходя на езда (но е в застой, още съм зле физически)Цветя купувам за себе си - обожавам лалетаНе си режа ноктите никога - винаги са дълги,когато счупя някой търкам с пилатаХодя на кола маска - няма да задълбавам по тоя въпросПедикюр/Маникюр - правя си сама и на още 5 6 човека около мен(обожавам го това нещо)Солариум - не съм ходила никога.
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Бръсна се. Като вали дъжд и ако имам сапунче - се случва и да се изкъпя, особено ако е лятоска. Зимата се търкам с пясък... Не махам природни дадености, освен ако ми пречат да виждам...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

blagun написа:
                                A има ли истински дами ???? Тук се сещам за темата на Явката....
                                Има, имаааа... Ама тая тема на Явката, не съм я виждала.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X