Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жените във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всеки мъж прави различни неща - няма еднозначен отговор!За едни е важно да са гъзари в колата си, за други е важно да ходят на фитнес, трети на козметик и солариум, четвърти пък се изтъкват с пиене и псуване.... всеки преценява за себе си А и не малко значение има, КОЯ жена ще се опитва да впечатли един мъж

Коментар

Най-ме впечатли веднъж, джентълментството на един господин поканил ме да води до бутката на ъгала и да ядем принцеси. Романтика...
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Най-ме впечатли веднъж, джентълментството на един господин поканил ме да води до бутката на ъгала и да ядем принцеси. Романтика...
        От това по романтично къде
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Стига сапунени сериали!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Нали се борите за еманципация? Значи сега е ред вие да впечатлявате мъжете, а и жените сте повече от нас в световен мащаб, така че......
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              Нали се борите за еманципация? Значи сега е ред вие да впечатлявате мъжете, а и жените сте повече от нас в световен мащаб, така че......
              и в България са повече,ама като гледах възрастовата пирамида,излиза,че се раждат повече момчета,но поради по високата смъртност при мъжете и по дългата продължителност на живота при жените, в пенсионна възраст те са значително повече. и така в абсолютна стойност излиза,че жените са повече,ама с бабите...Тъжна работа...

Коментар

когато си джентълмен с 2 жени винаги има шанс да си хванеш и 3-та
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Re: За жените във форума

dzvqroto-qnisZ написа:
                  Здравейте!!! Какви са усилия полагат мъжете за да ни впечетлят.Има ли все още дженталмени на Планетата
                  Думата джентълмен, е Английска... и в превод означава "джентъл - внимателен" и "мен - мъж, човек". Таааа, това стига л;и ти като отговор? Внимателни мъже има под път и над път.. .въпроса е с кава цел те ухажват... което води до темата ми за таковането! Ела там, че да си поговорим по-свободно за секса за една нощ.
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Много добре казано Ники.
                    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

nikki_sixx написа:
                      Ела там, че да си поговорим по-свободно за секса за една нощ.
                      АААА пич там дет си меря онази си работа ти г...а недей да си буташ.

Коментар

тая тема май е за бг-мамма - да ви дам адресъ??? www.bg-mamma.com - има си форум - питайте....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

A има ли истински дами ???? Тук се сещам за темата на Явката....
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

qnisZ написа:
                            nikki_sixx написа:
                            АААА пич там дет си мера онази си работа ти г...а недей да си буташ.
                            For what kind of size you’re talking about, stupid ...?Модерирано поради нецензурен езикМоля спазвай добрия тон във форумаСмятай се за неофициално предупреденМодераторски екип на fiat-bg.org
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

И в общия и в частния случай - всичко опира до таковането. Дали мъжо е джентъл или само мен... няма никакво значение - крайната цел е как да изтакова не толкоз джентъл-жената... Някои кифли се имат за по-големи от останалите, по-красиви, по-умни, по-ненам си кви и накрая не само остават без мен, но дори и без джентъл, да не споменавам, че и без плънка. Камара подобни кифли ни ги споменават през вечер като светски новини... Мъжете сме елементарни - искаме само или почти само секс, храна и пиене, а жените първо искат кинти (т.е. внимание, подплатено с кинти, после ръйш ли внимание подплатено с мъжество, но не и преди ръйш ли да сме обещали да ги издържаме пожизенено... ), а после камара други неща, дето се купуват с тия кинти, но не и техните (взети вече от нас) кинти, а по възможност с последните останали ни кинти..., а след това отиват при следващата касичка....П.П. Лично мои разсъждения на темата внимателенмъж и ... не ангажирам никой с тях.
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

qnisZ написа:
                                nikki_sixx написа:
                                АААА пич там дет си мера онази си работа ти г...а недей да си буташ.
                                Това не го разбрах и аз. Би ли разяснил къде какво си мериш?
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X