Лелеее и питаш, браво колега,страшен клип, ще спестя коментарите за женските шофйорски умения щото сам много добър с определенията и прилагателните и модератора ще ме клъцне
А не си ве, за всеки влак си има пътници..... но твоя да не спука гума само за стомаха на мъжа не знам, но ми е интересно каде минава вашата любов, или по-точно през какво
А не си ве, за всеки влак си има пътници..... но твоя да не спука гума само за стомаха на мъжа не знам, но ми е интересно каде минава вашата любов, или по-точно през какво
Лелеее и питаш, браво колега,страшен клип, ще спестя коментарите за женските шофйорски умения щото сам много добър с определенията и прилагателните и модератора ще ме клъцне
Питам да
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
да, жените правят подобни неща, на които ние се смеем, защото са смешни (логично).Мъжете правят неща, на които ние плачем, защото, пак логично, хич даже не са смешни, а достатъчно трагични да започнем да цикаме с език и да казваме: лека им пръст.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Питам да
eeee стига де, няма да простея но иначе клипа е точно отражение на женската същност... не говоря само за шофирането .... шматки, шматароци :D
Коментар