Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жените във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dzvqroto-qnisZ написа:
    Nino написа:
    http://www.mediashare.bg/videos/564/jeni-zad-volana---unikalna-kompilaciq.html
    Какво искаш да кажеш или да покажеш с този клип
    Лелеее и питаш, браво колега,страшен клип, ще спестя коментарите за женските шофйорски умения щото сам много добър с определенията и прилагателните и модератора ще ме клъцне
    coupe 1,8 16V

Коментар

SokOtPraskova написа:
      Най-ме впечатли веднъж, джентълментството на един господин поканил ме да води до бутката на ъгала и да ядем принцеси. Романтика...
      Не е бил романтичен просто е бил гладен ..... но ХОРМОНАЛНО ИЗПРАЗВАНЕ пиле .....
      coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
        SokOtPraskova написа:
        Най-ме впечатли веднъж, джентълментството на един господин поканил ме да води до бутката на ъгала и да ядем принцеси. Романтика...
        Не е бил романтичен просто е бил гладен ..... но ХОРМОНАЛНО ИЗПРАЗВАНЕ пиле .....
        Нали казват, че любовта на мъжа минава през стомаха.. :D Можеби изпуснах шанса на живота си да излъжа някой да ме вземе...
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

А не си ве, за всеки влак си има пътници..... но твоя да не спука гума само за стомаха на мъжа не знам, но ми е интересно каде минава вашата любов, или по-точно през какво
          coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
            А не си ве, за всеки влак си има пътници..... но твоя да не спука гума само за стомаха на мъжа не знам, но ми е интересно каде минава вашата любов, или по-точно през какво
            През портофейла.

Коментар

...на мъжа или през "овощната градина" на жената Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
                tomazo написа:
                Усилияя лиии само бой ,стрижане и гърчене :D иначе няма отърване p.s. вече не е модерно мъжете да свалят жените :D
                Колега нали знаеш:"...... Що ша а ебем като моа да а биам, утре некой ше я изтресе по-добре от мене и ше ме забрай, а бояяяя... пе ма помни дълго"
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Александър1982 написа:
                  dzvqroto-qnisZ написа:
                  Nino написа:
                  Лелеее и питаш, браво колега,страшен клип, ще спестя коментарите за женските шофйорски умения щото сам много добър с определенията и прилагателните и модератора ще ме клъцне
                  Питам да

Коментар

Nino написа:
                    да, жените правят подобни неща, на които ние се смеем, защото са смешни (логично).Мъжете правят неща, на които ние плачем, защото, пак логично, хич даже не са смешни, а достатъчно трагични да започнем да цикаме с език и да казваме: лека им пръст.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                      Александър1982 написа:
                      dzvqroto-qnisZ написа:
                      Nino написа:
                      Питам да
                      eeee стига де, няма да простея но иначе клипа е точно отражение на женската същност... не говоря само за шофирането .... шматки, шматароци :D
                      coupe 1,8 16V

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                        Александър1982 написа:
                        tomazo написа:
                        Усилияя лиии само бой ,стрижане и гърчене :D иначе няма отърване p.s. вече не е модерно мъжете да свалят жените :D
                        Колега нали знаеш:"...... Що ша а ебем като моа да а биам, утре некой ше я изтресе по-добре от мене и ше ме забрай, а бояяяя... пе ма помни дълго"
                        Кво викаш :P само тупалки за простака
                        coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
                          dzvqroto-qnisZ написа:
                          Александър1982 написа:
                          tomazo написа:
                          Кво викаш :P само тупалки за простака
                          Вика ми се разрешение ли трябваше да искам

Коментар

Прикачени файлове
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Съгласна съм

Коментар

САМО ЗА ЖЕНИ!!!

Коментар

Working...
                                X