Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жените във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Формула за любовта няма
    Има,ама само на теб ще ти я кажа
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Kuku написа:
      Формула за любовта няма
      Любовта не се ли пада от Коледната питка?
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Kuku написа:
        Формула за любовта няма
        Пада се, ама на мен ми се паднаха парички
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
          SokOtPraskova написа:
          Kuku написа:
          Формула за любовта няма
          Пада се, ама на мен ми се паднаха парички
          Не, че съм те питала.. :D На мен ми се пада 4 години подред, ама ей на...
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

в тая тема комунизъмът възкръсва
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Жената била като куршум с изместен център на тежестта - влиза през сърцето, минава през джоба и накрая излиза през носа. Моята в момента е на втория етап... ама много дълго се задържа там

Коментар

оплакваш ли се или се фалиш :D
                фиатче Браво 2.0

Коментар

shikito написа:
                  нямах предвид точно да си гадно копеле... приамаш го твърде буквално... Идеята е че една жена търси мъж, който си тежи на мястото. Който е лидер, а не някакъв лигльо дето само хленчи, че няма жени, но когато му изпадне някаква невероятна възможност ( и да кажем мадамата много яко му се кефи), той няма смелоста да направи нещо и забива поглед в земята. Винаги един мъж трябва да има куража да вземе това което си поиска, но не да изкачва жената на пиадестал, защото така си прекалено лесна плячка и не си интересен.
                  Много вярно! Естествено една формула не може да работи винаги и при всички, но според мои лични наблюдения жените не харесват лесните мъже и лигльовците. Говорим за харесване, защото има жени, които харесват точно такива, които са мили и добрички и най-важното имат пари и им купуват всичко, но там е ясно, че те не харесват точно мъжа, а парите му. Така е и по филмите, ако сте забелязали - красивата девойка не забелязва доброто момченце, готово на всичко за нея, приема го само като приятел, а реве за "лошия", намахан, недостъпен пич, който я пренебрегва. Пак казвам - не се отнася за всички, но за повечето и пак казвам - това си е мое мнение. Жените също смятат, че трябва да са по-недостъпни, за да ни се харесат. И може би са прави. Но ако се обадя един път на някоя принцеса и тя ми се направи на интересна и на велика, второ позвъняване няма да има, поне от моя страна, дори да умирам за нея. В смисъл следвам принципа - каквото почукало, такова се обадило.Така или иначе е вярно, това, което KuKu казва, когато става дума наистина за любов обаче, а не за секс и пари
                  Kuku написа:
                  Формула за любовта няма
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
                    Аз пък не съм съгласен с Шикито!Дълго е за обяснение....
                    И аз не съм съгласна с Шикито.И ще кажа защо - пълен абсурд е да твърдиш,че мъжете нямат нужда от емоционална опора,ама пълен абсурд!!!И че във всеки един момент имате решение на някакъв проблем и не изпадате в "дупки" и кризи.Айде де! На кого ги разправяш тия? Освен всичко друго,мъжки и женски полови хормони притежават и двата пола.На мен лично ми е писнало от нагласата,че когато някой ме почерпи нещо, аз съм длъжна най-малкото да му правя компания цяла вечер,ако не и да вдигна краката после.( Не казвам,че всички мъже са такива).Понеже аз съм от типа жени, които малко грубо отрязват елементарни и просташки домогвания, та автоматично се превръщам в кучка,правя се на интересна и недостъпна и т.н. Не смятам,че трябва да бъда мила с някого,който е пил две ракии и си мисли,че всяка му е вързана в кърпа.А че мъжете са силният пол-това отдаааавна е мит.Както има жени,които не могат да виреят сами и трябва някой постоянно да се грижи за тях,така има и мъже,дето не могат да си вържат връзките на обувките,ако някой не му държи ръката.Да се абсолютизира и обобщава няма никакъв смисъл.Не мисля,че джентълмените са отживелица и винаги искрено се радвам,когато общувам с такива.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Irka_fihi написа:
                        На мен лично ми е писнало от нагласата,че когато някой ме почерпи нещо, аз съм длъжна най-малкото да му правя компания цяла вечер,ако не и да вдигна краката после.( Не казвам,че всички мъже са такива).Понеже аз съм от типа жени, които малко грубо отрязват елементарни и просташки домогвания, та автоматично се превръщам в кучка,правя се на интересна и недостъпна и т.н.
                        Не е ли по-просто и по-добре при това положение,просто да откажеш почерпка?

Коментар

style34 написа:
                          shikito написа:
                          нямах предвид точно да си гадно копеле... приамаш го твърде буквално... Идеята е че една жена търси мъж, който си тежи на мястото. Който е лидер, а не някакъв лигльо дето само хленчи, че няма жени, но когато му изпадне някаква невероятна възможност ( и да кажем мадамата много яко му се кефи), той няма смелоста да направи нещо и забива поглед в земята. Винаги един мъж трябва да има куража да вземе това което си поиска, но не да изкачва жената на пиадестал, защото така си прекалено лесна плячка и не си интересен.
                          Много вярно! Естествено една формула не може да работи винаги и при всички, но според мои лични наблюдения жените не харесват лесните мъже и лигльовците. Говорим за харесване, защото има жени, които харесват точно такива, които са мили и добрички и най-важното имат пари и им купуват всичко, но там е ясно, че те не харесват точно мъжа, а парите му. Така е и по филмите, ако сте забелязали - красивата девойка не забелязва доброто момченце, готово на всичко за нея, приема го само като приятел, а реве за "лошия", намахан, недостъпен пич, който я пренебрегва. Пак казвам - не се отнася за всички, но за повечето и пак казвам - това си е мое мнение. Жените също смятат, че трябва да са по-недостъпни, за да ни се харесат. И може би са прави. Но ако се обадя един път на някоя принцеса и тя ми се направи на интересна и на велика, второ позвъняване няма да има, поне от моя страна, дори да умирам за нея. В смисъл следвам принципа - каквото почукало, такова се обадило.Така или иначе е вярно, това, което KuKu казва, когато става дума наистина за любов обаче, а не за секс и пари
                          Kuku написа:
                          Формула за любовта няма
                          Ако попиташ някоя жена дали иска мил и честен мъж до себе си веднага ще ти отговори с "да". Но за пореден път се убедих, че когато се стигне до моментът "мил, честен и нежен" почва да ти се катери на главата и вече да не си толкова интересен. И затова пък повечето се оплакват, че попаднали на поредния козунак. Ми нормално, те кифлите и козунаците са от едно тесто - надути, пък кухи...
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                            Ми нормално, те кифлите и козунаците са от едно тесто - надути, пък кухи...
                            Прав си, че ако ги питаш всички искат мил и добър, ама всъщност друго ги привлича...
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Такива сме си жените угодия нямаме Както и ние,така и мъжете един без друг неможем!Компромисите и от двете страни му е цаката
                              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Аз пак не съм съгласен Кръш, дори ако приемем, че всички жени искат мил, добър, нежен, честен и (не на последно място) осигурен финансово мъж до себе си, то за всяка една жена тези понятия имат различно измерение и всяка жена си има някакви нейни си разбирания и възгледи по въпроЗа Мисълта ми е, че пак не може да се даде еднозначен отговор!Стайл, баце - няма формула нито за любовта, нито за секса, нито за парите и веднага мога да ти дам пример - за едно момиче "инвестираш" по-малко от 30лв. примерно и нещата се получават някак от самосебеси, а за друго момиче набутваш стотици левове и не получаваш дори целувка П.П.Подчертавам, че последното изречение е илюстративно и в него НЕ става въпрос за платена любов

Коментар

Working...
                                X