Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жените във форума
Collapse
X
-
blagun написа:SokOtPraskova написа:Kuku написа:Формула за любовта нямаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
shikito написа:нямах предвид точно да си гадно копеле... приамаш го твърде буквално... Идеята е че една жена търси мъж, който си тежи на мястото. Който е лидер, а не някакъв лигльо дето само хленчи, че няма жени, но когато му изпадне някаква невероятна възможност ( и да кажем мадамата много яко му се кефи), той няма смелоста да направи нещо и забива поглед в земята. Винаги един мъж трябва да има куража да вземе това което си поиска, но не да изкачва жената на пиадестал, защото така си прекалено лесна плячка и не си интересен.Kuku написа:Формула за любовта нямаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kuku написа:Аз пък не съм съгласен с Шикито!Дълго е за обяснение...."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:На мен лично ми е писнало от нагласата,че когато някой ме почерпи нещо, аз съм длъжна най-малкото да му правя компания цяла вечер,ако не и да вдигна краката после.( Не казвам,че всички мъже са такива).Понеже аз съм от типа жени, които малко грубо отрязват елементарни и просташки домогвания, та автоматично се превръщам в кучка,правя се на интересна и недостъпна и т.н.
Коментар
-
style34 написа:shikito написа:нямах предвид точно да си гадно копеле... приамаш го твърде буквално... Идеята е че една жена търси мъж, който си тежи на мястото. Който е лидер, а не някакъв лигльо дето само хленчи, че няма жени, но когато му изпадне някаква невероятна възможност ( и да кажем мадамата много яко му се кефи), той няма смелоста да направи нещо и забива поглед в земята. Винаги един мъж трябва да има куража да вземе това което си поиска, но не да изкачва жената на пиадестал, защото така си прекалено лесна плячка и не си интересен.Kuku написа:Формула за любовта нямаwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Аз пак не съм съгласен Кръш, дори ако приемем, че всички жени искат мил, добър, нежен, честен и (не на последно място) осигурен финансово мъж до себе си, то за всяка една жена тези понятия имат различно измерение и всяка жена си има някакви нейни си разбирания и възгледи по въпроЗа Мисълта ми е, че пак не може да се даде еднозначен отговор!Стайл, баце - няма формула нито за любовта, нито за секса, нито за парите и веднага мога да ти дам пример - за едно момиче "инвестираш" по-малко от 30лв. примерно и нещата се получават някак от самосебеси, а за друго момиче набутваш стотици левове и не получаваш дори целувка П.П.Подчертавам, че последното изречение е илюстративно и в него НЕ става въпрос за платена любов
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар