Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жените във форума
Collapse
X
-
Проблема е следния. Не че няма джентълмени, те просто не могат да се откроят от идиотите, които са се навъдили в мъжкото съсловие. Жените вече толкова много са свикнали с тези идиоти, че когато наситина се появи някой с възпитание и класа те си викат - Абе тоя от 19 век ли идва.Втори проблем. Има два типа жени, които харесват мъжете. Единия доста често е този барби стайл мръсна уличница, която искаш да разцепиш от секс по всяко време на денонощието (генерализирам тука всеки с вкусовете си). А другия тип е човек, с който можеш спокойно да комуникираш, да бъдеш себе си. Да пърдиш в леглото с него и да се чувсташ добре дори и да няма какво да си кажете.Проблема е, че човешката психика много често ни хвърля към тия пластмасови девойки с 5 стотинки мозък в главата и много трудно можем да съберем тия два идеала и да ги напаснем, така че да имаме добра визия за перфектния човек за нас. Кофтито е , че за да имаш мнлко или много успехи с сегашните жени трябва да си малко гадно копеле, защото жените незнаят какво искат.И даже по лошо- мислят си че знаят какво искат но неосъзнават колко несигурни са в желанията си.На моменти когато имат идея са толкова щастливи да я следват независимо че ти като погледнеш трезво си личи как са се водили от единствено от емоциите и никакъв разум.Затова и често идеите са недообмислени в нашите очи.Затова и като им разбиеш света изграден от имагинерни балончета са толкова сърдити че си ги върнал на земята.А всеи знае че е по добре в нашия свят макар и да си мечтател да не губиш връзка с реалността.Другия момент когато нямат идея разчитат на теб.Точн озатов аярез годините е останала тезата че мъжете са по силния пол.Това е именно защото имаме отговори и решения за всеки моменти самите ние не изпадаме в кризи повтаряйки " какво стана,какво да правя, няма изход" или поне тези от нас които имат мъжки хормони и мъжко мислене.Ние нямаме нужда от опора поне емоционална, да се оплакваме.Жените имат нужда от някой да ги следва когато имат някакъв план, но и същевременно някой които да хванат за ръка да ги поведе когато те са в дупка.В това цялото няма нищо лошо.Ест.Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
fihi
shikito написа:Проблема е следния. Не че няма джентълмени, те просто не могат да се откроят от идиотите, които са се навъдили в мъжкото съсловие. Жените вече толкова много са свикнали с тези идиоти, че когато наситина се появи някой с възпитание и класа те си викат - Абе тоя от 19 век ли идва.Втори проблем. Има два типа жени, които харесват мъжете. Единия доста често е този барби стайл мръсна уличница, която искаш да разцепиш от секс по всяко време на денонощието (генерализирам тука всеки с вкусовете си). А другия тип е човек, с който можеш спокойно да комуникираш, да бъдеш себе си. Да пърдиш в леглото с него и да се чувсташ добре дори и да няма какво да си кажете.Проблема е, че човешката психика много често ни хвърля към тия пластмасови девойки с 5 стотинки мозък в главата и много трудно можем да съберем тия два идеала и да ги напаснем, така че да имаме добра визия за перфектния човек за нас. Кофтито е , че за да имаш мнлко или много успехи с сегашните жени трябва да си малко гадно копеле, защото жените незнаят какво искат.И даже по лошо- мислят си че знаят какво искат но неосъзнават колко несигурни са в желанията си.На моменти когато имат идея са толкова щастливи да я следват независимо че ти като погледнеш трезво си личи как са се водили от единствено от емоциите и никакъв разум.Затова и често идеите са недообмислени в нашите очи.Затова и като им разбиеш света изграден от имагинерни балончета са толкова сърдити че си ги върнал на земята.А всеи знае че е по добре в нашия свят макар и да си мечтател да не губиш връзка с реалността.Другия момент когато нямат идея разчитат на теб.Точн озатов аярез годините е останала тезата че мъжете са по силния пол.Това е именно защото имаме отговори и решения за всеки моменти самите ние не изпадаме в кризи повтаряйки " какво стана,какво да правя, няма изход" или поне тези от нас които имат мъжки хормони и мъжко мислене.Ние нямаме нужда от опора поне емоционална, да се оплакваме.Жените имат нужда от някой да ги следва когато имат някакъв план, но и същевременно някой които да хванат за ръка да ги поведе когато те са в дупка.В това цялото няма нищо лошо.Ест.
Коментар
-
ele написа:Един човек, независимо дали е жена или мъж, е личност и трябва да бъде възприеман като такъв. Не ми харесва да ме обобщават, нито да ме слагат под общ знаменател. Ако все пак в мен се появи някакъв мазохизъм, ще вляза пак.Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
shikito написа:ele написа:Един човек, независимо дали е жена или мъж, е личност и трябва да бъде възприеман като такъв. Не ми харесва да ме обобщават, нито да ме слагат под общ знаменател. Ако все пак в мен се появи някакъв мазохизъм, ще вляза пак.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Lane Staley написа:Абе ако той се съгласи, че и с Барбитата може да си пърдиш в леглото, веднага си стискаме ръцете"Kuku написа:Аз пък не съм съгласен с Шикито! Дълго е за обяснение....Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
нямах предвид точно да си гадно копеле... приамаш го твърде буквално... Идеята е че една жена търси мъж, който си тежи на мястото. Който е лидер, а не някакъв лигльо дето само хленчи, че няма жени, но когато му изпадне някаква невероятна възможност ( и да кажем мадамата много яко му се кефи), той няма смелоста да направи нещо и забива поглед в земята. Винаги един мъж трябва да има куража да вземе това което си поиска, но не да изкачва жената на пиадестал, защото така си прекалено лесна плячка и не си интересен.Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар