Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Можеш ли да готвиш?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тука гледам пици, френски кухни, дивеч, специалитети... Аз за къде съм тръгнал с мойте мусака, спагети и яйца П.П. Колеги .. пролетната среща от "Среща на автофорум" да не се превърне на "Кулинарен симпозиум"
    Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

Сичко готвим - и пици, и спагети, и манджи, и за детето супи, но най си любим скара да правим....
      Прикачени файлове
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да, айде на снимките...аз ще взема да измъкна едно мое произведение дето се мъчих с него 3 седмици...торта от фруктово желе.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Re: Можеш ли да готвиш?

dzvqroto-qnisZ написа:
          Кой каза че мъжете неможели да готвят??? Преди колко време ти се наложи да готвиш,и какво забарка
          Сега следва тема :"Можете ли да плетете и какво изплетохте последния път?"... Оооо,не,вече има?!?
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

vsd написа:
            Аййй, идва пролет и форума се е разгонил
            Ц, не е от пролетта! Форумът е разгонен целогодишно... Примери -дал Господ!
            Ванга

Коментар

Моем да готвим, ама моем и да не готвим, ама не моем да не ядем!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                ааа за гладна мечка оро не танцува ,да си чувал :D
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Готвя - ей така мераклийcката Фен съм на супите и на стандартните български манджи. Отскоро започнах да експериментирам в месенето на питки с пълнеж (кемерки се казват)Важното е да ти доставя удоволствие Аз бях пуснал такава тема и се оказа, че тук 90% готвят та се спукват п.с. Да ви кажа:На кисело зеле в тава- сух копър му е майката Ако замесвате тесто за пита -3 супени лъжици мас му е цаката
                  "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Е те тука е истината. :D Кире и аз така наблягам на последното.

Коментар

stan.s написа:
                      Мое производство :D
                      До тук установявам, че собствениците на Фиат освен, че карат хубави коли могат и да готвят хубаво.
                      '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                      '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Re: Можеш ли да готвиш?

dzvqroto-qnisZ написа:
                        Кой каза че мъжете неможели да готвят??? Преди колко време ти се наложи да готвиш,и какво забарка
                        нашите, като бях малък бяха все на работа и се налагаше да готвя на брат ми и сега вече на студентски години се радвам, че не бухам само сандвичи, ами си използвам въображението и опита в кухнята даже гаджето ми казва, че повечето неща ги правя по-добре от майка и не че майка и готви зле на мен ми харесва
                        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Mмм,каква вкусна тема...Аз се научих да готвя на 16 и това ми е хоби. В началото започнах със сладкиши,а сега ми е по-интересно да правя основни ястия. Скарана съм с месенето на тесто и тортите- тези,които са с блатове. А колкото до кексовете- всичко зависи от това как пече фурната. Брашното също има значение.Някои неща не ми се получават, други стават страхотни. Последно правих от онези крехки пържоли на фурна с фиксовете на известна марка. Станаха доста сносни. Участвала съм и в кулинарен конкурс на едно списание, "намазах" със сто лева за усилията си, а в "Перфектната вечеря" заех достойното второ място...ама как се похвалих само! Май пак обърках темите... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          Ванга

Коментар

Working...
                          X