Тука гледам пици, френски кухни, дивеч, специалитети... Аз за къде съм тръгнал с мойте мусака, спагети и яйца П.П. Колеги .. пролетната среща от "Среща на автофорум" да не се превърне на "Кулинарен симпозиум"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Можеш ли да готвиш?
Collapse
X
-
Re: Можеш ли да готвиш?
dzvqroto-qnisZ написа:Кой каза че мъжете неможели да готвят??? Преди колко време ти се наложи да готвиш,и какво забарка"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Готвя - ей така мераклийcката Фен съм на супите и на стандартните български манджи. Отскоро започнах да експериментирам в месенето на питки с пълнеж (кемерки се казват)Важното е да ти доставя удоволствие Аз бях пуснал такава тема и се оказа, че тук 90% готвят та се спукват п.с. Да ви кажа:На кисело зеле в тава- сух копър му е майката Ако замесвате тесто за пита -3 супени лъжици мас му е цаката"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Re: Можеш ли да готвиш?
dzvqroto-qnisZ написа:Кой каза че мъжете неможели да готвят??? Преди колко време ти се наложи да готвиш,и какво забаркаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Mмм,каква вкусна тема...Аз се научих да готвя на 16 и това ми е хоби. В началото започнах със сладкиши,а сега ми е по-интересно да правя основни ястия. Скарана съм с месенето на тесто и тортите- тези,които са с блатове. А колкото до кексовете- всичко зависи от това как пече фурната. Брашното също има значение.Някои неща не ми се получават, други стават страхотни. Последно правих от онези крехки пържоли на фурна с фиксовете на известна марка. Станаха доста сносни. Участвала съм и в кулинарен конкурс на едно списание, "намазах" със сто лева за усилията си, а в "Перфектната вечеря" заех достойното второ място...ама как се похвалих само! Май пак обърках темите... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар