Тука гледам пици, френски кухни, дивеч, специалитети... Аз за къде съм тръгнал с мойте мусака, спагети и яйца П.П. Колеги .. пролетната среща от "Среща на автофорум" да не се превърне на "Кулинарен симпозиум"
Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено
Готвя - ей така мераклийcката Фен съм на супите и на стандартните български манджи. Отскоро започнах да експериментирам в месенето на питки с пълнеж (кемерки се казват)Важното е да ти доставя удоволствие Аз бях пуснал такава тема и се оказа, че тук 90% готвят та се спукват п.с. Да ви кажа:На кисело зеле в тава- сух копър му е майката Ако замесвате тесто за пита -3 супени лъжици мас му е цаката
"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Кой каза че мъжете неможели да готвят??? Преди колко време ти се наложи да готвиш,и какво забарка
нашите, като бях малък бяха все на работа и се налагаше да готвя на брат ми и сега вече на студентски години се радвам, че не бухам само сандвичи, ами си използвам въображението и опита в кухнята даже гаджето ми казва, че повечето неща ги правя по-добре от майка и не че майка и готви зле на мен ми харесва
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Mмм,каква вкусна тема...Аз се научих да готвя на 16 и това ми е хоби. В началото започнах със сладкиши,а сега ми е по-интересно да правя основни ястия. Скарана съм с месенето на тесто и тортите- тези,които са с блатове. А колкото до кексовете- всичко зависи от това как пече фурната. Брашното също има значение.Някои неща не ми се получават, други стават страхотни. Последно правих от онези крехки пържоли на фурна с фиксовете на известна марка. Станаха доста сносни. Участвала съм и в кулинарен конкурс на едно списание, "намазах" със сто лева за усилията си, а в "Перфектната вечеря" заех достойното второ място...ама как се похвалих само! Май пак обърках темите... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар