Мога да готвя най-хубавата пица - сам си меся тестото, с много тайни подправки и става уникална!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Можеш ли да готвиш?
Collapse
X
-
Яйца на очи, бъркани яйца, омлет При налични съставки - мога да омешам много неща, резултати обаче не гарантирам. Спагети правя - кипвам водата, отрязвам пликчетата с подправки,изсипвам всичко в един съд и заливам..., друго..., ах, да - прекрасно готвя по телефона...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
На нова година бях главен готвач на скарата - правих кюфтенца, кебапчета и пилешки пържоли за 7-8 човека.Преди това на Никулден приготвих риба с ориз във фурна (две тави, че бяхме 17 човека във вилата).По миналата вечер направих невероятни спагети с много разтопен кашкавал вътре, чак трудно се измиха после вилиците и чиниите.
Коментар
-
Смея да кажа, че готвя много добре, пица и паста всякаква съм правил и се получава много добре, баница съм правил много пъти, а за меса които се пекат на скара и фурна няма смисъл да говоря, цар съм на палачинките, мятам ги до тавана и пак падат в тигана Само супи и сладки работи от сорта на торти и кексове не съм се опитвал да правя, но за това пък жената се справя прекрасно тях :P--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Абе питайте АВЕО как аз ГОТВЯ пица за 4 човека и артисва....АмахаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Явор Митев
jenshen73 написа:Абе питайте АВЕО как аз ГОТВЯ пица за 4 човека и артисва....Амаха
Коментар
-
Мда...готвя. Даже по-добре от жената Правя едни китайски манджи, да изядеш и чинията Откакто обаче живеем с тъщата, нито аз, нито жената готвим. Много рядко се случва. А и каква друга полза от една тъща?!?И потвърждавам, че Янко готви. Даже имам и доказателствен материал: http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni.../IMG_5316.html
Коментар
-
Темата е готина, супер много обичам да готвя, но с риск да ми се накарате много жестоко искам да кажа, че авторката на темата има правописни грешки в почти всеки пост. Ако може да си ги оправи."мажете" "баркам" Абе и още има...SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Разбира се, че готвя. И то не само готвя, ами демонстрирам изкуство. Обожавам френска кухня и по-точно руската и част, сущо така съм маняк на руска кухня във френската и част.Готвя с кеф дивеч, само мечка не съм готвил.Но, като че ли съм феномен в консумацията на всичко дето става за кльопане.
Коментар
-
EVITA написа:Темата е готина, супер много обичам да готвя, но с риск да ми се накарате много жестоко искам да кажа, че авторката на темата има правописни грешки в почти всеки пост. Ако може да си ги оправи."мажете" "баркам" Абе и още има..."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
qnisZ написа:Много ДАСКАЛИ станаха тука бе!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар