Най-хубавото ядене е скарата , а пък в това съм се спрециализирал. Иначе и италианското много вкусно ми се получава, но най-много обичам да правя пържоли с вино, гъби и кашкавал. Всеки мъж трябва да може да готви, защото ако е сам няма да е нужно да дава пари за ресторанти
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Дали мога да готвя, охооооо......мързи ме, иначе ще ви зарина със снимки на кулинарните ми специалитети. Всичко се заснема и документира от благоверната, щото ората вече са подозрителни и не верват...даааа
В яйцата, мили дами, в яйцата е разликата!При кекса са вътре, при секса - отвън
лъжеш се
Добре - щом лъже - опровергай го документирано. Искаме снимки!
няма какво да доказвам, аз нямам топки, че да доказвам нещо - колегата tomazo го каза. Като доказателство - поглеждаш в гащите и броиш, надявам се, че можеш да броиш до 2. После гледаш в някоя готварска книга.... Нямам и идея колко яйца се слагат в кекса, но в секса понякога 2 топки са малкоПък и хич не ме е грижа за кекса, не обичам кекс, колкото искате, толкова яйца слагайте
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Хуу де - кво общо има бройката, с това което казах аз?Дали са 2-4-6-8-10 яйца - при секса все са отвън, а при кекса все са вътре
значи е време да пробваш нещо нестандартно хахааха като един махленски лаф ,ама ми е неудобно да пиша такива работи из форумите ,ей на днес даже съм с предупреждение и аз не знам защо
Индийска орална любоФ - едновременно в устата попадат банана и яйцата, а в същото време, за постигане на максимален ефект, се облизва с език G-точката... и това го прави един човек П.П.Казвам човек, а не жена, щото не ги знам колко са извратени индийците П.П.Изпростях яяяякоооо....
Кой каза че мажете неможели да готвят??? преди колко време ти се наложи да готвиш,и какво забарка
Вчера направих на женичката пиле - жулиен, че не се бях записвал в кухнята от доста време...А на тебе Янко какво ти сготви, та реши да пуснеш такава тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Мише аз мога да готвя само това.
Янко кога ще ни сготвиш пак?
Кире нямаш грижи на пролетната среща ако дойдеш ще ти покажа как става. :D
Коментар