Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Можеш ли да готвиш?
Collapse
X
-
Най-хубавото ядене е скарата , а пък в това съм се спрециализирал. Иначе и италианското много вкусно ми се получава, но най-много обичам да правя пържоли с вино, гъби и кашкавал. Всеки мъж трябва да може да готви, защото ако е сам няма да е нужно да дава пари за ресторантиFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Явор Митев
Дали мога да готвя, охооооо......мързи ме, иначе ще ви зарина със снимки на кулинарните ми специалитети. Всичко се заснема и документира от благоверната, щото ората вече са подозрителни и не верват...даааа
Коментар
-
ele написа:Kuku написа:В яйцата, мили дами, в яйцата е разликата!При кекса са вътре, при секса - отвънVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
tomazo написа:ele написа:Kuku написа:В яйцата, мили дами, в яйцата е разликата!При кекса са вътре, при секса - отвънVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ele написа:Kuku написа:В яйцата, мили дами, в яйцата е разликата!При кекса са вътре, при секса - отвънВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Kuku написа:Хуу де - кво общо има бройката, с това което казах аз?Дали са 2-4-6-8-10 яйца - при секса все са отвън, а при кекса все са вътрефиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: Можеш ли да готвиш?
kiro_of_the_day написа:qnisZ написа:msotiroff написа:dzvqroto-qnisZ написа:Кой каза че мажете неможели да готвят??? преди колко време ти се наложи да готвиш,и какво забарка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар