колеги, мисля, че може да се закачи една такава тема и да се пише кой каквото знае за опашките. все пак в момента лично ме интересува как е положението, 1-2 часа ще стигнат ли плащане на акт и вземане на талона, между другото единствения начин да разбера дали ми е излязло постановлението е да си изчакам реда на цялата опашка ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как е ситуацията в кат софия
Collapse
X
-
Сокче - ЩРАК В КАТ опашки няма от около две години - има номерчета от машина.Вземеш ли номерче след 10-11ч. (400, примерно) забрави да минеш в същия ден.Ходи се рано сутрин, преди да е отворил КАТ и там се редиш на опашката за номерца ИЛИ отиваш късно след обяд и се надяваш да няма никой за да минеш веднага без номерче
Коментар
-
Re: как е ситуацията в кат софия
pakumba написа:колеги, мисля, че може да се закачи една такава тема и да се пише кой каквото знае за опашките. все пак в момента лично ме интересува как е положението, 1-2 часа ще стигнат ли плащане на акт и вземане на талона, между другото единствения начин да разбера дали ми е излязло постановлението е да си изчакам реда на цялата опашка ли?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Утре ще ходя да си бракувам колата и ще ти кажа как е :DИначе ако някой си знае каква е процедурата, моля да каже Yellow_Flash_Colorz_PDT_32Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Kuku написа:Сокче - ЩРАКEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
има номерчета за по 10-20 лева ,кой как се уреди и винаги си ти наред p.s. а някой дали знае ,като си изкарваш примерно Д категория ,трябва ли да си платиш всички актове за да си я получиш :Dей за това трябва да се сменят колите през 2 години ,за да не се налага да се бракуваш хахахафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Добре де, друго да Ви питам свързано с КАТ: след катастрофата имаше накакво уж "досъдебно производство" по случая и сега чакам...и аз не знам какво чакам, някакво дело. Мога ли да разбера докъде ми е стигнал случая, защото знам че трябва да получа призовка, но в момента живея не там, където съм по лична карта.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар