Здравейте фенове на фиат.Решил съм да си купувам,фиат Барчета.Има ли някой запознат с тоя модел.Всяка информация за модела ще ми е полезна.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте инфо за Барчета
Collapse
X
-
mnpenchev
Ами батка, кво да ти кажем, аз съм чувал че е лодка с покрив, но щом си решил ... в www.google.bg има доста информация за тази колица.
-
mnpenchev написа:Ами батка, кво да ти кажем, аз съм чувал че е лодка с покрив, но щом си решил ... в www.google.bg има доста информация за тази колица.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:...и не се казва Барчета направи ми впечатление че всички от форума дори има един собственик на Баркета я наричат барчета
Коментар
-
аз се сещам че окачването и май е едно и също с браво (т.е. евтино), двигателите май и те (бензин, ясно че не са лоши), останалото е ламарини - които са рядкост, а кефа да караш кабрио - безценен. иначе като друг минус - като всяко роудстърче ясно че няма багажник ама грам, и е теснотийка - ама ако се побереш вътре взимай, това ми е втория любим фиат от 90-те след Купе (поне до преди 3-4 години, като се замисля сега може и да заеме първото място в класацията ми)
Коментар
-
niko_ymn написа:Има едно барче на центъра - много е хубаво - лятото пускат климатик.шегичкаизвинявам се но не се сдържахFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
u_bo
наскоро разбрах че предната броня , на таз кола гони 1000 лв. ....и другите ламарини са така. (знам че бронята е пластмасова иначе останалото си е вярно , ДВГ е добре познат, окачването също ..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар