Аз имам FE230 и си мисля, че за 430лв. (цена с допълнителна карта, преди около 20 месеца) можех да си купя и по-хубав апарат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на цифров фотоапарат
Collapse
X
-
Днес бях до Technopolis,Technomarket и DOMO.Значи A590 в технополис беше 260лв,карта 2гб-14лв.В техномаркета,А590 беше 289 :D те за това сигурно пускат тая "отстъпка" в интернет.Вече съм 80% сигурен за A590,благодаря за съветите и на ogi,като видя какви снимки е направил,сигурно ще купя апарата Благодаря на всички за съветите и мненията!Punto 1.2 75hp '95
Коментар
-
MaxSpeed написа:Днес бях до Technopolis,Technomarket и DOMO.Значи A590 в технополис беше 260лв,карта 2гб-14лв.В техномаркета,А590 беше 289 :D те за това сигурно пускат тая "отстъпка" в интернет.Вече съм 80% сигурен за A590,благодаря за съветите и на ogi,като видя какви снимки е направил,сигурно ще купя апарата Благодаря на всички за съветите и мненията!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
MaxSpeed написа:Колеги само едно не ми стана ясно.Коя матрица би следвало да е по добре- 1/1.8’ или 1/2.5’ ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Трябва да видиш размерите на матрицата, примерно 22,2 х 14,8мм и така да ги сравняваш коя е по-голяма. Аз тези другите както са ги дали, нищо не им разбирам. Ако няма такива данни, като горните, в описанието което са ти показали в магазина, хващай модела на апарата,който те интересува и търси инфо в нета.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар