Днес бях до Technopolis,Technomarket и DOMO.Значи A590 в технополис беше 260лв,карта 2гб-14лв.В техномаркета,А590 беше 289 :D те за това сигурно пускат тая "отстъпка" в интернет.Вече съм 80% сигурен за A590,благодаря за съветите и на ogi,като видя какви снимки е направил,сигурно ще купя апарата Благодаря на всички за съветите и мненията!
Днес бях до Technopolis,Technomarket и DOMO.Значи A590 в технополис беше 260лв,карта 2гб-14лв.В техномаркета,А590 беше 289 :D те за това сигурно пускат тая "отстъпка" в интернет.Вече съм 80% сигурен за A590,благодаря за съветите и на ogi,като видя какви снимки е направил,сигурно ще купя апарата Благодаря на всички за съветите и мненията!
Със здраве да го ползваш като го купиш
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
:оффтопиц: Тоя вица за борците - обрали чейнджбюро (примерно) и единия казал - "за мен - една втора, и за теб една втора !" другия казал - "аааааа не ! аз искам повече - една трета. Даже една четвърт искам "
Трябва да видиш размерите на матрицата, примерно 22,2 х 14,8мм и така да ги сравняваш коя е по-голяма. Аз тези другите както са ги дали, нищо не им разбирам. Ако няма такива данни, като горните, в описанието което са ти показали в магазина, хващай модела на апарата,който те интересува и търси инфо в нета.
Коментар