Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С каква кола е най-вероятно да не ви върже?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С каква кола е най-вероятно да не ви върже?

СмартАко приятелката ви казва, че размера няма значение, дали се отнася за малкия ви приятел или за Смарта, не й вярвай. Ако искаш да събираш кварталните хлапета, които да ви сочат и да ви се радват, то Смарта е добър избор, но предполагаме, че предпочиташ да събираш кварталните каки. И ако все пак не сме успели да те убедим, че Смартът не е за сваляне на мадами, последният ни довод е, че две е повече от едно, а две мадами трудно ще събереш в мъника.ЛадаВ случай, че не си на 64, не страдаш от амнезия или не живееш в някое родопско село, веднага смени ладата. Иначе остава да гледаш филма ,,40-годишен девственик

Кое от кое по-грешни
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Добре, че не си включил и трабанта в схемата, колега, че е изпробвана колицата и до преди годинка ги улавяше
      Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

Mandor написа:
        Добре, че не си включил и трабанта в схемата, колега, че е изпробвана колицата и до преди годинка ги улавяше
        Само съм го копирал е така за развелечение,нищо не съм включвал.

Коментар

не е до колата , а до човека вътре
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Cepheus написа:
            Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Cepheus написа:
              мммм дааа точно така мъжът ми караше раздрънкана маршрутка като му "върза’’... Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
              ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Абе на мен като ми връзваха - все с кракомобил се движех. Та според мен - за всякой транспорт си има пътници... П.П. Седя си и ... пак ми връзват, но на мен ми е писнало и не им връзвам...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Зависи от човека - да. Но в днешно време, дайте да си признаем, с Лада нямаш шансове. Поне при 99.99% от мацките, с които някой би искал да има нещо общо. Че то мен ще ме е срам да се кача в Лада, нищо, че съм карал такава дълго време. А всяка мацка се впечатлява от скъпи коли, колкото и да не си признава. Не веднъж съм ги чувал да коментират разгорещено кой какъв Кайен имал, кой какво Верту и т.н. Изобщо всяко нещо става с пари. Нали, ще кажете "подари едно цвете", е да ама по-добре е един букет, който обаче е 50 лева да кажем. Така че, любовта отдавна се купува с пари или по-точно с неща, които се купуват с пари. И който го отрича или се самозаблуждава или е пълен наивник. И да не забравяме, че все пак има 0.01% изключения от нежния пол :D
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    Зависи от човека - да. Но в днешно време, дайте да си признаем, с Лада нямаш шансове. Поне при 99.99% от мацките, с които някой би искал да има нещо общо. Че то мен ще ме е срам да се кача в Лада, нищо, че съм карал такава дълго време. А всяка мацка се впечатлява от скъпи коли, колкото и да не си признава. Не веднъж съм ги чувал да коментират разгорещено кой какъв Кайен имал, кой какво Верту и т.н. Изобщо всяко нещо става с пари. Нали, ще кажете "подари едно цвете", е да ама по-добре е един букет, който обаче е 50 лева да кажем. Така че, любовта отдавна се купува с пари или по-точно с неща, които се купуват с пари. И който го отрича или се самозаблуждава или е пълен наивник. И да не забравяме, че все пак има 0.01% изключения от нежния пол :D
                    Държа да отбележа, че съм имала възможност да се возя в скъпа кола(няма да конкретизирам марка), но въпреки това преди 4-5 години избрах "кракомобила"на приятеля си. Добре че си споменал за 0.01% изключенията, че щях да се засегна
                    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

style34 написа:
                      Както вече ти казах - твърде млад си. Ако някоя кифла е с теб заради колата ти, телефона ти, марковите ти дрехи, но ти си пълен гьон като човек, то мацката всъщност не е с теб заради самият теб, а заради портфейла. Добрата старовремска свалка става и с кафе за 40 стинки. Вярно е, че 100те долара винаги са били толкоз, но защо да влизаш в прескъпи разходи за да впечатлиш някоя елементарна кифла, след като курвите така или иначе излизат пак 100 долара/евро/лева, а съм сигурен, че много от тях са по-красиви и по-умни от вече надъвканите от мен елементарни кифли. Вярно, семеен съм, вярно - жена ми ме хареса заради мен, а не щото карах Opel Кадет комби. И още нещо да знаеш от мен - жена ми хем е по-красива от мен, хем е по-богата...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Истината е че не можеш да кажеш на мацката да носи противогаз щото ти изпуска от предното гърне, нали?Или пък да седне в кола, където и мишка не би си свила котило щото и е мръсно...И лада да имаш, но добре поддържана, става.Разбира се чувал съм подобни словосъчетания - "Ако не е мерцедес - не се возя" - и аз посочвам 204 - нов мерцедес, че и лимузина, с много места.Всъщност мацка, която споменава само скъпи возила обикновено накрая се вози в кола за 500лв.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

jenshen73, аз ненавиждам комерсиалните момиченца, които не са с теб, а с колата ти. Просто, както ти казах, друго е да излезеш с момиче и да можеш да го заведеш на едно кино, което ще ти излезе 20-30 лева, друго е да седнете на една пейка пред блока. Не всеки може да си позволи тези 20-30 лева. Не съм ходил, но сигурно е по-романтично да я заведеш във Венеция, вместо в градския парк. Не казвам, че това ще я спечели, ако не е от споменатите от теб кифли, но е плюс и то голям плюс. Дали съм млад - няма значение, достатъчно голям съм, за да имам мнение по въпроса. Темата беше не има ли истински жени между кифлите, а с каква кола ще върже и с каква не. Отговора е - зависи от жената. Има такива, при които въпроса е "Каква кола можеш да й купиш?". Всички сме виждали русите момиченца с големите коли. Но и при най-скромната девойка парите са предимство и никога недостатък. В 21 век това е безспорен факт. Последно зарадвах моята девойка, която е наистина от малкото изключения (поне така си мисля де :D) с парфюм на DK. 130 лева удоволствието. Както се казва - има неща, които не се купуват с пари, за всичко останалo има VISA card :D
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

- Какво стана с оная мадама, която толкова време я сваляше?- Ами реших да се изфукам, и й казах че имам супер богат дядо, който всеки момент може да умре и да ми остави огромно наследство.- И тя какво?- Сега ми е баба...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              - Какво стана с оная мадама, която толкова време я сваляше?- Ами реших да се изфукам, и й казах че имам супер богат дядо, който всеки момент може да умре и да ми остави огромно наследство.- И тя какво?- Сега ми е баба...

Коментар

Working...
                              X