Бесен съмОт съседния блок и кръчмичката до него вече цял следобед оглася съседните блокове с гнусна чалга.Явно новите хитове.Културно изчаках с мисълта, че след хитовата песен, олелията ще спре и аз пак ще мога да си отворя прозореца за свеж въздух в това хубаво време...Нъцки!Мислено заформих план как да се отърва от тази чума...Мирният начин не върши работа, дори при оплакване в районното, колата идва, музиката спира за малко, полицаят се потупва приятелски по рамото няколкото младежи отпред и си заминава...така е всяко лято или хубаво време, което позволява изкарване на маса и колоните навън.Да, ама екскрементите отново рукват от изкараните навън колони. Пяната по устата ми е вече към 2 литра!Та, чудех се какво да правя:1. Псувам колкото мога силно от балкона....пробвах не става, музиката ме заглушава2. Изкарвам моите колони от уредбата на балкона и на дувам "Burn" на Purple...дам, обаче аз за разлика от тези долу не се познавам с кварталния3. Взимам манивелата от колата и първо "опрашвам" колоните, а после колкото ми сили стигнат за групата 20-25 годишни младежи....въргал ще стане, но накрая се виждам в болницата, групата почитатели са поне 7-84. Което и в момента върша, пуснал съм си колекцията на Ал Бънди и се опитвам да изкарам поне изкуствена усмивка.По принцип, дали някъде мога да подам жалба освен в районното?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бесен съм...или как "спокойната" Неделя си замина
Collapse
X
-
Re: Бесен съм...или как "спокойната" Неделя си зам
EasternAlien написа:Бесен съм....По принцип, дали някъде мога да подам жалба освен в районното?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
bubachko
Нямаш ли въздушна пушка (или приятел да даде назаем), щом има колони навън? След като от полицията нямат страх, а и тя май толкова си върши работата... След като така и така си решил да "опрашваш" колоните, поне не се навирай между шамарите, че тая манивела няма да те спаси от 10 пияни мутри жъдни за маанета и чалгица...
Коментар
-
bubachko написа:Нямаш ли въздушна пушка (или приятел да даде назаем), щом има колони навън? След като от полицията нямат страх, а и тя май толкова си върши работата... След като така и така си решил да "опрашваш" колоните, поне не се навирай между шамарите, че тая манивела няма да те спаси от 10 пияни мутри жъдни за маанета и чалгица...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
bubachko написа:Нямаш ли въздушна пушка (или приятел да даде назаем), щом има колони навън? След като от полицията нямат страх, а и тя май толкова си върши работата... След като така и така си решил да "опрашваш" колоните, поне не се навирай между шамарите, че тая манивела няма да те спаси от 10 пияни мутри жъдни за маанета и чалгица...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар