Абеее колкото толкова само да не е О ,че вече съм стар за тия работи Един виц по темата : Мъж среща бившето си гадже на улицата с новият и приятел и не пропуска естествено да се заяде с него " как е със стока втора употреба " - " А втора ,след 6-тият сантиметър всичко си беше ново " :D p.s. а за авторката на темата - колкото те влече толкова бе ,само гледай да не е във вашият квартал ,да не ти излезне име че мъжете обичат да се хвалят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко според вас е нормалната броика за едно 18г. момиче
Collapse
X
-
Marea Bipower написа:И аз, и аз тоест познавах, докато не и падна, после пича ходеше една година ухилен, а нас ни беше яд! Не е истина колко скрита енергия имат тез девойки, дето отприщи ли се.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
[quote="ls1"]Marea Bipower написа:Да не говорим че в доста случаи ’хубостта’ е фасада, в момента в който паднат дрехите и идва осъзнаването че тез цици без сутиен са като уши на кокершпаньоли, а апетитното дупе всъщност е целулитен кошмар.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
simeon3000 написа:jenshen73 написа:Епа жената на мене ми е втората - старомоден съм...dudulia написа:jenshen73 написа:Епа жената на мене ми е втората - старомоден съм...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Какво значение има бройката ? Няма задължителна програма в тия работи. Няма норма. всяка жена може да има толкова мъже, колкото поиска и стига да го иска .... разбира се.все пак на 18 - хм? не знам. Имах на времето (ранните 90 на миналия век) гадже на 18 (то и аз бях с много малко отгоре) и и бях първия ...
Коментар
-
Immortal написа:Така като си четях ми изплува в съзнанието един въпрос:Кой има по-голям опит в секса? Този който е спал по веднъж със 100 различни жени, или този който 100 пъти е спал с една и съща жена? Същия въпрос и към жените?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
ls1 написа:Това едва ли е вярно. В смисъл че той пича може и да се пъчи и хили, но има ОГРОМНА вероятност да не е имало ’отприщване’. Ако имаш приятелка жена дето да не те баламосва вземи я питай как се е чувствала първия път. В 99% не е цветя рози и фойерверки. Едно 18 годишно момиче само си мисли че знае какво е секс. Тя няма нито физиологичния, нито емоционалния, нито опит потенциал развити на 100%. Сега може би ще наскачат 18-19 годишни да спорят, но едно ще им кажа - изчакайте до 25-30 и тогава ще си говорим. Качеството на секса няма много общо с външността. Даже в много случаи красиви жени са пълни дървета в леглото. Те така са научени, че е достатъчно да са хубави, да отворят краката и това е. Лежат по гръб като парче месо. Да не говорим че в доста случаи ’хубостта’ е фасада, в момента в който паднат дрехите и идва осъзнаването че тез цици без сутиен са като уши на кокершпаньоли, а апетитното дупе всъщност е целулитен кошмар.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
mnpenchev
Бройката всъщност е най-глупавото мерило за качествен секс, а и винаги можеш да излъжеш за нея. Лошото при жените е, че като минат 10 автоматично ги слагат в една друга графа жени. Иначе аз лично предпочитам да имам емоционална връзка с партньорката, така секса е много по истински и по пълноценен, особенно след първите няколко пъти на опознаване. А за бройка има изпитана рецепта - искаш си от всички, много шамари ще изядеш но и много ще ххх.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар