Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко според вас е нормалната броика за едно 18г. момиче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абеее колкото толкова само да не е О ,че вече съм стар за тия работи Един виц по темата : Мъж среща бившето си гадже на улицата с новият и приятел и не пропуска естествено да се заяде с него " как е със стока втора употреба " - " А втора ,след 6-тият сантиметър всичко си беше ново " :D p.s. а за авторката на темата - колкото те влече толкова бе ,само гледай да не е във вашият квартал ,да не ти излезне име че мъжете обичат да се хвалят
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Marea Bipower написа:
      И аз, и аз тоест познавах, докато не и падна, после пича ходеше една година ухилен, а нас ни беше яд! Не е истина колко скрита енергия имат тез девойки, дето отприщи ли се.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Това едва ли е вярно. В смисъл че той пича може и да се пъчи и хили, но има ОГРОМНА вероятност да не е имало ’отприщване’. Ако имаш приятелка жена дето да не те баламосва вземи я питай как се е чувствала първия път. В 99% не е цветя рози и фойерверки. Едно 18 годишно момиче само си мисли че знае какво е секс. Тя няма нито физиологичния, нито емоционалния, нито опит потенциал развити на 100%. Сега може би ще наскачат 18-19 годишни да спорят, но едно ще им кажа - изчакайте до 25-30 и тогава ще си говорим. Качеството на секса няма много общо с външността. Даже в много случаи красиви жени са пълни дървета в леглото. Те така са научени, че е достатъчно да са хубави, да отворят краката и това е. Лежат по гръб като парче месо. Да не говорим че в доста случаи ’хубостта’ е фасада, в момента в който паднат дрехите и идва осъзнаването че тез цици без сутиен са като уши на кокершпаньоли, а апетитното дупе всъщност е целулитен кошмар.

Коментар

Неудобната истина Tomazo, що говориш в трето лице за мъжете

Коментар

Kuku написа:
          Неудобната истина Tomazo, що говориш в трето лице за мъжете
          защото съм добро "момче"
          фиатче Браво 2.0

Коментар

[quote="ls1"]
            Marea Bipower написа:
            Да не говорим че в доста случаи ’хубостта’ е фасада, в момента в който паднат дрехите и идва осъзнаването че тез цици без сутиен са като уши на кокершпаньоли, а апетитното дупе всъщност е целулитен кошмар.
            поради тази причина се правят предвартелни проверки -око да пипне ръка да види ела па за (о)(о) освен ако не те е срам да казваш " яяя си обличай дрехите и си заминавай "
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Защо жените винаги делят "бройката" на 3, а мъжете винаги умножават "бройката" по 3
              Мноо филми гледаш. Затова!!! Това от " american pie " ли беше?

Коментар

Не помня от къде е - помня, че е вярно

Коментар

simeon3000 написа:
                  jenshen73 написа:
                  Епа жената на мене ми е втората - старомоден съм...
                  ... или надничат зад рамото ти, докато пишеш
                  Неее, никой не ми наднича, просто след втората не ги броя. Що жените всички мъже са им "Ами вторият си ми"? На мен какво ми пречи да ми е втората? Нито чикиите нито образованието... Значи - жената ми е втората, точка!
                  dudulia написа:
                  jenshen73 написа:
                  Епа жената на мене ми е втората - старомоден съм...
                  Е тя добре е втората,ама след нея колко има Може и да не си старомоден
                  След нея - потоп. Ни една... Честно.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

незнам за 18-годишните но съм съгласен с колегата ls1, авторката на темата нека почака 25-30 годишна възраст, ето тогава бройката ще е интересна

Коментар

Какво значение има бройката ? Няма задължителна програма в тия работи. Няма норма. всяка жена може да има толкова мъже, колкото поиска и стига да го иска .... разбира се.все пак на 18 - хм? не знам. Имах на времето (ранните 90 на миналия век) гадже на 18 (то и аз бях с много малко отгоре) и и бях първия ...
                      Тойота Приус

Коментар

Така като си четях ми изплува в съзнанието един въпрос:Кой има по-голям опит в секса? Този който е спал по веднъж със 100 различни жени, или този който 100 пъти е спал с една и съща жена? Същия въпрос и към жените?

Коментар

Immortal написа:
                          Така като си четях ми изплува в съзнанието един въпрос:Кой има по-голям опит в секса? Този който е спал по веднъж със 100 различни жени, или този който 100 пъти е спал с една и съща жена? Същия въпрос и към жените?
                          Истината е някъде посредата... Не мисля, че някой за един път ще се напряга да задоволява жената... по скоро ще си направи кефа и кой от къде е! Втория вариянт пък .... ще знае точно какво обича тази жена и ще е опитал много повече работи, защото след 100 пъти определено ще си екпериментирал повече работи. Но пък на една жена и харесва едно, на друга друго. Така че според мен големия опит се постига с повечко жени и по много пъти
                          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

ls1 написа:
                            Това едва ли е вярно. В смисъл че той пича може и да се пъчи и хили, но има ОГРОМНА вероятност да не е имало ’отприщване’. Ако имаш приятелка жена дето да не те баламосва вземи я питай как се е чувствала първия път. В 99% не е цветя рози и фойерверки. Едно 18 годишно момиче само си мисли че знае какво е секс. Тя няма нито физиологичния, нито емоционалния, нито опит потенциал развити на 100%. Сега може би ще наскачат 18-19 годишни да спорят, но едно ще им кажа - изчакайте до 25-30 и тогава ще си говорим. Качеството на секса няма много общо с външността. Даже в много случаи красиви жени са пълни дървета в леглото. Те така са научени, че е достатъчно да са хубави, да отворят краката и това е. Лежат по гръб като парче месо. Да не говорим че в доста случаи ’хубостта’ е фасада, в момента в който паднат дрехите и идва осъзнаването че тез цици без сутиен са като уши на кокершпаньоли, а апетитното дупе всъщност е целулитен кошмар.
                            Е браво!!! 100 процента съм съгласен. Най-готино си прекарваш с жените, които имат чар без да са красиви и писани като някой фотомодел, имат си по някой косур, но в замяна не него получаваш много повече. Честно казано, на мен чак ми е глупава и скучновата тази "съвършена" красота дето цари по филми и списания. И както казва колегата по-горе, много по-вълнуващо е да си легнеш сам с ръката и въображението, отколкото с някоя такава А относно пълната сексуална зрялост на жената - това си е дори и научно доказано. След 30 години жените знаят точно какво търсят и от кого го търсят - вземат си точно това, което им доставя удоволствие и по-често обичат те да водят играта. Много е забавно. Не е като при младите момиченца, дето трябва мъжа да се чуди какво точно ще й хареса на тази, как ли точно, откъде ли и т.н. А опита - чак не знам дали той е толкова важен при мъжете - ние винаги свършваме, да си мислят жените как да успеят и те преди нас ПП - В медицината (дано има някой доктор да се изкаже) се говори най-научно, че оргазмът при жените е явление с неустановена все още физиологична обосновка.
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Бройката всъщност е най-глупавото мерило за качествен секс, а и винаги можеш да излъжеш за нея. Лошото при жените е, че като минат 10 автоматично ги слагат в една друга графа жени. Иначе аз лично предпочитам да имам емоционална връзка с партньорката, така секса е много по истински и по пълноценен, особенно след първите няколко пъти на опознаване. А за бройка има изпитана рецепта - искаш си от всички, много шамари ще изядеш но и много ще ххх.

Коментар

Ганчо, в рамките на майтапа, има един лаф за продължителността - "Вкарваш-изкарваш, ако се налага - повтаряш. Останалото е женска алчност"

Коментар

Working...
                                X